aysegulsakman kızlar selam 5 aylık oğluma hangi marka emzik aldıysam kabul etmedi yenidoğdu zaman 2-3 snyede olsa tutuyordu şuan direk diliyle itiyor geceleri çok uyanıyor emmek için ama 2 çekip bırakıyor emziğe nasıl alıştırabilirim
nnoktaa aysegulsakman bazı bebekler ne yaparsanız yapın emzik tutmuyor. Oğlum da tutmadı. Arkadaşım 20’e yakın emzik denedim hiçbirini tutmadı diyince vazgeçtim
aysebb aysegulsakman Emzik olsada uyanır, emzik düşer yine uyanır. Gece beslenmesi için kalkıyorlar o ayda zaten birde ataklar vs. Hepsi etken bunların. Emzik emmesede olur benim kızım 2,5 yaşında yaklaşık ben ona emzik vermedim hiç
kagansmomy aysegulsakman 5 ay çok geç ya zaten 1 yaşında bırakması gerekecek tutacak olsa ilk doğduğunda tutuyor benim oğlum 3 günlüktü annem verdi emzik tuttu şimdi 2 aylık hala tutuyor ama bu defa da emzik ağzından düşünce uyanıyor ağlıyor yani zaten 12 aylıkken bırakmak zorunda ya bence alıştırmaya zorlama
aysegulsakman nesli8154 geceleri uyku problemimiz var ve çok mız mız bir bebek bazı doktorlar bile emziği öneriyor bilmiyorum denemek istedim
aysegulsakman aysebb beslenme olduğunu düşünmüyorum ya dişi kaşınıyor yada atak yani aktif emmiyor kokuda arıyor olabilir gece boyunca ya kucağımda uyur yada hiç uyumaz son 2 aydır
aysegulsakman kagansmomy zaten 2 aydır geceleri uyumuyoruz acaba dedim emzikle belki dalabilir mi uykuya mental olarak baya çöktüm yarım saatte bir kalkar 2 çeker geri uyur yada uyumaz