oznur_ozkatar Hiç susmayan çatlicak gibi ağlayan bir bebeğim var artık sıyırmak üzereyim başına gelen oldumu nasıl başa çıktınız
mrvkrem oznur_ozkatar canım benim oğlum öyleydi maalesef denemediğimiz şey kalmadı gaz damlaları rezeneler , 4. Ayda azalmaya başladı 6. Ayda düzeldi .Tek çare sabretmek Allah yardımcın olsun inşallah daha kısa sürer sizde
hellomy99 oznur_ozkatar aynı durumdayız maalesef kiraz çekirdeği kemeri gaz damlası falan denedik işe yaramadı maalesef hiç bir çözüm bulamadık sürekli ağlıyor sadece kucakta sakinleşiyor
hayalperest2310 oznur_ozkatar bolca sabır diliyorum canım ilk bebeğimde dibine kadar yaşamış biri olarak ne yaparsak yapalım susmayan sürekli mız mız ağlayan bir bebekti kiminin 3 yada 4. Ayda geçiyor kiminin daha uzun süre biz bir yaşına kadar yaşadık artık cidden kafayı yemiştim o kadar kötüydüm ki bize tek iyş gelen şey hamaktı sana da öneririm belki ağlama krizlerini hafifletir
Pamukhanim_ oznur_ozkatar bizim 3 buçuk ay civarı bitti hamsk beşik, ana kucağı, bebek arabası, çamaşır sepetinde sakinleştirirdim, birde Hz Fatıma’nın ninnisi çok işe yarıyor ağlama larına bizim saatlerce açık dururdu
oznur_ozkatar hayalperest2310 aldım canım yok ondada durmuyor sadece kucak bazen kucak bile yetmiyor bunun için hastaneye bile yatırdı doktor 5 saat ağladığını biliyorum
yagizmom_ oznur_ozkatar Beyaz gürültü açar, kundak yapıp ayakta gezerek sallardım kiraz çekirdeği kemeri koyardık. Gaz damlası ve probiyotik kulladık. Ve mutlaka ama mutlaka belirli aralıklarla gaz masajı yapıyordum.
oznur_ozkatar yagizmom_ beyaz gürültü fayda etmedi karnını Fön çalışıyor zaten ısıtıyorum uzaktan sürekli yarım kundakta tam çıldırıyor bütün özel devlet damlalarını denedim herhalde şimdi biogia diye birşey aldım ona başlicam bi o kaldı
oznur_ozkatar mrvkrem eşimle akşam sallıyoruz mesela yatıyor koy gene aynı gün boyuda tekim ne kadar zormuş sıfırdan inşa büyütmek
erkekannes Arkadaşımın bebeği hem kolik hem reflülü bir bebekti 35.haftada doğru bir de 4.aya kadar çok çektiler perişan oldular hiçbirşey fayda etmiyordu bir dünya gaz damlası denediler ilaçlar onlar bunlar hamak aldılar rahat uyur diye yok akşamları saatlerce ağlama krizleri uyurken fön sesi şuan 7 aylık oldu fön sesini yeni kestiler tüm gece fön sesiyle uyuyordu sabretmek önemli başka çaresi yok kolik bebeğin
oznur_ozkatar erkekannes tam olarak böyleyiz kucakta olduğundan sallana sallana kusuyor sabaha kadar Fön gündüz Fön bide tvden telefondan açınca kanmıyor canlı canlı çalışacak
yagizmom_ oznur_ozkatar Ondan memnun olanda çok inşaallah işe yararda rahatlarsınız gerçekten inanılmaz yıpratıcı bir süreç ama geçicek sabredin 💔