Merveeofs 2-3 gün önce eşim hediye olarak almış sag olsun.. yoğurma makinesi kullananlar neler yapıyorsunuz neler için kullanıyorsunuz
sdnce Merveeofs kızlar ben de ek bi soru sorayım o zaman hangi marka makineniz ve memnun musunuz ben de alacağım
tosbiksmoms Merveeofs çiğ köfte,poğoça,kek türleri,içli köfte harcı,normal kiymali köfte, karıştırılarak yapılan herşeyi koyuyorum😃
metemom_ Merveeofs mantı börek pizza hamuru, çiğ köfte, yuvalama kıyması, köfte kıyması ,kek harçları, çok uzun süre olmadı alalı ama bunlar yaptıklarım memnunda kaldım 😊
Merveeofs altay2123 bir ara çok istiyordum da aklında kalmış o zamandan beri almış sağ olsun ama artık gereksiz geliyordu bir sey de diyemedim artık istemiyorum diye 🤷🏻♀️
altay2123 Merveeofs aslında kolaylık ya örn veriyorum poğaça yaoacam atiyorum malzemelerini içine o karıştırırken ben peynirli iç hazırlarım yada o sırada mutfakta başka işimi gorurum ben iyiki almışım diyorum
Merveeofs tosbiksmoms ya hep yaptığım çiğ köfteyi denedim yumuşak oldu normale göre.. biraz daha karıştırtsam da acayip hamur gibi ezilecekti nasıl olacak bunun ayarııı🫠
tosbiksmoms Merveeofs açıkçası ilk günler bende ayarlayamiyordum ama sonrasında kıvamı tuttu. Ama öncesinde birazcık robottan geçirdim harcı (her robot kaldiramiyor dikkat etmek lazım) sonrasında birazda makinada yoğruldu güzel oldu.
metemom_ Merveeofs öyle olduğu zamanlarda kullanmak için fazladan köftelik bulgur ıslatıyorum sıcak suyla ama cıvık olmayacak şekilde bir bardaklık vıcık gelirse kıvamı ekliyorum tam ayarında tutuyor
Pamukhanim_ Merveeofs köfte, poğaça, kek, pizza , çiğ köfte bunları yaptım karaca mastermaid var bende 3 yıldır
Merveeofs Minikkalbinannesi benimki karaca mastermaid chef ultra bir çiğ köfte denedim bir de bugün pizza hamuru. Çiğ köfteyi ben ayarlayamadım sanırım biraz yumuşak oldu ama pizza hamurunu gerçekten güzel yoğurdu. Kolaylığı da o kendi işini görürken insan da baska işini görüyor
Neslierva Kızlar bende yeni aldim sinbo daha uygundu fiyatı çiğ köfte yaptım ilk hep kenara yigiliyor harç ortda yoguracak pek birsey kalmıyor Neden öyle oluyor