mayuksel Kızlar beslenmeyi reddediyor bebepim philips hariç akıtmayan biberon öneriniz varmı bide öyle deniycem
girlandboy_mom mayuksel lansinoh kullanıyorum çok memnunum akıtma vs yapmıyor sanki emiyormuş gibi bebeğim çekmeden gelmiyor
gizematadeniz mayuksel lansinoh xs beden kullandik 15 ay. Simdi genis agizli her biberonu tutuyor alıştı koca adam.
girlandboy_mom mayuksel o bebekten bebeğe değişir bence benim oğlum çok gelsin istiyordu 3 aylıkken orta akışlı kullanıyordum xs s m l (f) diyede geçiyor eğer kuvvetli çekiyorsa şuan m orta akış uygun olacaktır
lua mayuksel evet ben mamajoo ile başladım çok memnundum, anne göğsü uyumlu oda akıtma yapmıyor. Philips kadar pahalı da değil. Annem oğlumun zorlandığını düşünüp biberon ucunu bıçakla delmiş.. tabiki kullanmadım eczanede o an Philips vardı onu aldım. Ondan da memnunum. Lansinoha gelince sütümü sağıyorum sürekli sağıncada (pompanın içinden çıkıyor zaten biberon yeni almadım fiyatı konusunda bilgim yok o yüzden ) onunla veriyorum akıtma yapmıyor bebek rahat içiyor ama sanki daha zorlanıyor ağzından kayıyor sürekli vs.
kubra00k Oğlum philips lansinoh asla almamıştı. Mamajoo biberonu hevesle almıştı. Bebebini farkettim. Diğer biberonların emzik ucu sert geldi oğluma, mamajoo biberonun emzik ucu yumuşacıktı, o nedenle onu beğenmişti😁
oylesinebiri__ mayuksel Chicco eğer 6 aydan küçükse mamajo kullandık bi süre çok akıtıyor bende lansihon aldım
sedaipek25 Lansinoh kullanıyorum çokta memnunum dogdugundan beri başka biberon tutmuyor 7 şubatta ebebekten bakabilirsiniz hatta tüm beslenme gereçlerinde indirim olacak