_minik_anne_ Bana odaklanmıyor gözlerime değil bana bakmıyor sabit bir şekilde sürekli etrafa bakıyor sürekli gözlerini gezdiriyor çevrede acaba göremiyor mu
My_son _minik_anne_ kiz yok uzun bi muddet öyle oluyo 😊 tavana avizeye bskiyolar benim kicagimda arkama bakardi nasil korkardim. Zaten dogdugunda isiga duyarliligna fln bakiyolar 5 6 aylik olunca dagoz doktoruna muayene ettirirsin. Sana odaklNmasina fln daha var
[silindi] _minik_anne_ Onun için dünya şu an siyah beyaz ve gölgelerden ibaret. Size bakmaması normal daha çok küçük
_minik_anne_ Durukaninannesi 2 aylıkken getir demişlerdi göz testine ağlıyorum resmen TV ye felan bakıyor ama bence sesine bakıyor bilmiyorum bana bakmayınca korkuyorum
Durukaninannesi Yanı düşünmesi bile kötü inşallah yoktur öyle birşey yüzünü hem daha kırkı çıkmadan fazla göremezler ki kendi kendine canını sıkma
Durukaninannesi Benim çocuk 50 günlük daha yeni yeni odaklanıyor seninki de öyle olur canım benim sıkma canını
Cinarcim _minik_anne_ canım şuan çok normal biz 3 aya kadar göz göze gelemedik bile. 3.ayda göz testine götürdük çok şükür bişey çıkmadı
Kubuu1 _minik_anne_ 2 ya da 3 aya kadar flu görüyorlar siz yaklastiginizda yüzünüzü daha net görebilir göz muayenesine goturursunuz 2. Ya da 3. Ayda yapıyorlar
210796 Benim oğlum 40ına az kalmış bir anlık gözgöze gelmişdik mutlulukdan çıldırmışdım😂😂😂ama normalde ışıklara falan bakarlar
Aselzhr _minik_anne_ Canım 1 aylıkken anlaşılmaz ki daha tam goremiyo zaten göz testini bile 3 aylıkken yapıyorlar
Ensarmom Bizmkide 39 günlük öyle efrafa ışıga balıyor ama göz göze gelmedk daha elimle takip ettryrm bazen etmiyor . Erken daha annesi bizm hftaya muayenemiz var bakalım
Muhammed_efe _minik_anne_ korkmayın yaa benim bebeğim de öyleydi doktor bulanık görüyor 2 aylık olunca düzeliyor üzülmeyin