cinartanem Tırnak törpüsü önerir misiniz, 2 ay 20 günlük bebeğim, bir haftadır elini emmeye çalışıyo tırnakları güzel kesemiyorum diş etine yüzüne batıyo.
zarifhanim cinartanem törpü cihazlarını önermem onlar tırnak ucunu ikiye bölüyor gibi. Cam törpü alabilirsiniz en pürüzsüz o yapıyor. Acıtmadan kolay oluyor.
gg3848 cinartanem ben almıştım törpü ortadaki düğmesi ayı desenli trendyolda görürsünüz markasını hatırlamıyorum neredeyse yaşına kadar onu kullandım
cinartanem zarifhanim aldığım tırnam makası setinde bi cam törpü var da gücü ben ayarlayacağımdan korkuyorum ya
zarifhanim cinartanem cam törpü sadece tırnak ucunu pürüzsüzleştiriyor korkmayın, bir defa yavaşca ileri götürerek çekin istediğiniz kısalığa gelmemişse tekrar yapın acele ve panik etmezseniz bence en kolayı cam törpü.
cinartanem cihanm he onları soruyodum ben de aslında kullandığınız hangisi çok çeşit var yorumlar aldatıcı olur diye buradan sorayım dedim
gg3848 cinartanem ben uzattıkça törpülüyordum bence uzun sürmüyor kesmekten daha çok korkuyordum çünkü