edanurrrs Sonunda dört gözle beklediğimiz dişler patladı 😍 Peki ya simdi? Dişler ne kadar sürede büyür kendini belli eder kızlar ? 🤔🤔🤔
Oglunasikbiranne08 edanurrrs bizim dişimiz yarım oldu 1 ayda. daha hala tam olmadı cnm. yani her bebek aynı mı olur bilemem
Goktepe16-04-19 edanurrrs Mrb benim bebeğimin de sanırım dişi patladı.ilk bebeğim oluğunu için tam emin de değilim nasıl oluyo damağı biraz tarif eder misiniz?
edanurrrs T-24 Tesekkür ederim simdide damagıyla cok acıtıyordu canımı iyice cıktıgında yandık desenize 😁☺️
edanurrrs hunilimomm 7.5 aylık 😍😍 ya ilkler cok heyecan veriyormuş, o halde sabırsızlıkla bekliyorum ısırmasını ☺️
edanurrrs Goktepe16-04-19 bayagı gozukuyor canım disi elimle dokndugumda ucu geliyor elime keskin ondan oncesi cok kabarmıstı on iki damagı
Helloyagmur Anne24 9 aylikti kizim dislerimiz cikti :) nekadar ggec cikarsa okafat iyi diyorlar ne kadr dogru bilmiyorum ama:))
Goktepe16-04-19 edanurrrs benim elime diş gelmiyor yanılmışım . Kabardıktan ne kadar sonra patladı acaba?
Oguzhan65_mhrbn 5 buçuk aylıkken patladi şuan 6 ay 4 günlük oğlum gülünce gorunuyo cikiyo yavaş yavaş 😁🥰
Mom166262 Bizimkide bir hafta önce patladı bitane dişimiz 16. Ayına bastığı gün ilk dişimiz patladı 😅 sizin bitanemi patladı canın yoksa ikisimi patladı ?