Oguzhan_1605 10 aylık bebeğim var kulak enfeksiyonu olmuş oğlum doktora götürdük antibiyotik veriyorum😓dünden beri meme reddi yaşıyoruz gece emdi ama bir daha almadı. Böyle birşey yaşayan var mı lütfen cevap verin çok üzülüyorum😓😢
hsyn Oguzhan_1605 öncelikle gecmis olsun cnm bir kac gune toparlar o belirtileriniz nelerdi 1 aydir benim oglumda kulagini cekistiriyo ilk cekistirdigi zaman doktora goturmustum bir sey cikmadi
Deletedmom812 Benimde kızım 10 ay 10 günlük bizdede var kulak enfeksiyonu emerken kulağını karıştırıyo kıvranıyo ağrıdan bi kaç güne geçer canım antibiyotik söker
Oguzhan_1605 Deletedmom812 sizde meme reddi yaşadınız mı😓😓yaa oğlum meme reddi yapmadı bu güne kadar zoruma gidiyor emmeyince yaa aramızdaki en kuvvetli bağ oydu ne bileyim çok kötü oldu😓😓emer mi sizce tekrar ağrıdadır umarım 😓😓
hsyn Deletedmom812 size de gecmis olsun cnm baska belirti var miydi oglum 1 aydir cekistiriyor 😭 doktora goturmustum 1 ay once bir sey yok deei doktorumuz tekrar mi gotursen acaba
Deletedmom812 Oguzhan_1605 emer cnm ağrıdan emmiyor çünkü memeyi çektikçe kulağına ağrı vuruyo düzelir emin ol çok ısrar etme ek gıdayla destekle bi kaç gün 😊 benimkide bir iki çekip ağlıyo kulağını tutuyodu
Oguzhan_1605 Deletedmom812 ama hiç almıyor canım korkuyorum unutur istemez diye😓göğüslerim doldu taştı dünden beri sırtıma vuruyor ağrısı alır demi yaaa Allah tazı olsun senden canım cevap verdin sağol 🙏
Oguzhan_1605 Deletedmom812 dün uykusu arasında aldı emdi baya ama yine vermeyi denedim ağladı almadı😓inşallah unutmaz
Deletedmom812 hsyn çekiştiriyodu sürekli gece uykusu çok huzursuzdu sağa sola sürtüyodu uyurken kafasını
Oguzhan_1605 Deletedmom812 canım almıyor yok deniyorum almıyor suyu işiyor suluğundan kulak olsa onu da içemez😓😓valla o kadar üzülüyorum ki😭😭sağol canım inşallah düzelir
hsyn Deletedmom812 bizim ates yokta ayy bilemedim canm 1 ay oncesi doktor bir sey demisti neyse bakalm devam ederse gotururum