Mstfaslhnalprsln12 Merhaba anneler tokinin Ankara çekilişi ne zaman yapılacak veya yapıldı mı bakıyorum ama bulamadım da sizler biliyo musunuz
Tugceonrdml_ Mstfaslhnalprsln12 afyon da çekilmiş gözüküyor bugün bende TOKİ’nin canlı çekilişini izledim de bende başvuru yaptım bekliyorum
lunalunuay Mstfaslhnalprsln12 onu bilmiyorum ben tokinin resmi sitesinden takip ediyorum Türkiye haritası çıkıyor orada tarihi belli olanlar kırmızı ankara için tarih belirlenmemiş gözüküyor oradan takip edin siz de isterseniz tıklama almak için çok yanlış şeyler uyduruyorlar
rabis01 Mstfaslhnalprsln12 5 şubat tarihini sahte tarih olarak paylaşmış tokiden böyle bi duyuru paylaşılmamıştı daha ne zaman çekileceği belli değil 🥰
Mstfaslhnalprsln12 lunalunuay olabilir bilmiyorum ki ilk gördüm sonra çekilmeyince Ankara’da gözğkmeyince çekildi zanneddim
gorkmakdmr Mstfaslhnalprsln12 bende ankaradayım başvuru yaptım 5 şubat olarak okumuştum ama değilmiş resmi bi acıklama yok
Mstfaslhnalprsln12 gorkmakdmr bende görmüştüm 5 şubat gözüküyor du sonra bulamadım galiba en son Ankara’yı çekecekler
rabis01 Mstfaslhnalprsln12 en sona instanbul ankara izmiri bırakmışlar sanırım büyük il oldukları için daha kura tarihi belli değil