havva3834 Anneler merhaba ikizlerim 2.5 yaşında emzik kullanıyorlar doktor bıraktırmamı istedi. Sizler nasıl bıraktırdınız çok zor mu?
Femme1 havva3834 ay bızde 2.5 yaşında gunduzlerı vermemeye özen gösterıyoruz. uykıya onsuz gecemıyor zaten. hep anne emzık anne emzık dıyıp duruyor
Paramedik16 havva3834 ikizlerim 2 yaşındayken bıraktı şuan 3 yaşındalar biz bir anda emzikleri ortadan kaldırdık kuşlar alıp küçük bebeklere götürdü dedik ilk 2-3 gün zordu ama asla ortaya çıkarmadık sonra alıştılar zaten
havva3834 Bugün 2.gün ve bende öyle birden ortadan kaldırdım attaya gitmiş kaybetmişsin bak ara yok dedim ama kolay alıştılar gibi akşam üzeri sıkıştırıyor bir ağlama krizleri tutuyo korktuğum gibi olmadı
kimbumadam havva3834 İlk hafta gıkı çıkmadı , emzik gitmiş falan dedi Ertesi hafta baya ağladı , eşim verelim dedi hayır dedim 1 hafta falan geçti kabullendi.Şimdi emzikli fotolarına bakıp kendisiyle alay ediyor🥹
havva3834 Benimkilerde de öyle ilk üç gün çok iyi gitti üçüncü günden sonra bayağı zorlandılar sürekli ağlama krizleri sürekli meme meme istemesi inşallah çabuk atlatırız 🤦♀️