Nekwa Kbrdmr93 canim heryere basvurdum diyosun ama Devleti araştırdın mi ikizlere aylii vercez fln diyolardi Bir de bez ve sut yardımı belediye yapiyormus gittn mmi Rabbim yardımcın olsun insallah..
seray35 Kbrdmr93 Instagram hesabiniz varmi serenkavakli benim ulasirmisiniz beyazelbise var uzerimdegebe fotomla
Barismehtap Kbrdmr93 biz de ,eşimin arkadaşları da yardımcı olmak istiyoruz ama telefonunuza ulaşamadık ,benden ad soyad adres bekliyorlar,arkadaşla iletişime geçenler varsa bana bilgileri instagramdan yollayabilirsiniz mehtapunsince adım
Egeninannesiii Kbrdmr93 canım instagrm varsa ekler misin gizemgonullu bende yardımcı olmak isterim maaşımı aldığımda
Twity İnstagramda hesap açan kişiler bursan da yardim etmek istediler ama yardıma ihtiyacı olmayanlar bile istemiş bez mama giysi vs.instagramdakiler suistimalden dolayı fakirlik belgesi istiyorlar ve görüntülü arıyorlarmış..burdan yardim edecek arkadaşlar ayrıca o grubu da takip edebilirsiniz
Kbrdmr93 Twity Canım numaramı yazdım istersen görüntülü olarak seninle konuşabiliriz yalan söylemem ikiz bebeklerim var zorunda kalmasaydım buraya yazmazdım zaten
Kbrdmr93 Twity ayrıca Instagram hesabım yok eşim izin vermediği için açamıyorum dediğim gibi eğer yalan söylüyorsam beni görüntülü ara konuşalım seninle bak yalanmı söylüyorum yoksa doğru mu söylüyorum bu kadar kırıcı olmak zorunda olmasaydınız keşke
Twity Alpayarden yardimlasan_anneler_grubu buraya yardıma ihtiyacı olanlar yada elinde fazla olan ne varsa onu veriyor yardıma ihtiyacı olana..güzel bi grup..