gamze0733 Kanda gizli kan pozitif çıktı ama süt ve süt ürünlerine çıkmadı temiz geldi bu durumu yaşayan var mı
nuroner gamze0733 süte çıkmadı derken ? Zaten bağırsak tepkili alerjide alerji testinden sonuç alamazsınız maalesef
gamze0733 neslika inşallah çıkmaz o da ya belli bir süre yine de kesecem süt ürünlerini sonra tekrar gizli kana bakılacak tekrar pozitif gelirse başka alerjik test yapılırmış
neslika gamze0733 inşallah. kaç aylık bilmiyorum ama anne babada alerji yoksa geçiyor birkaç ay sonra.
nuroner gamze0733 yine de gizlş kan sütten olabilir %98 da odur zaten çünkü bağırsak tepkili alerji kan testlerinde hiçbir zaman çıkmaz
gamze0733 nuroner bugün söyledi evet biraz bi deneyecez takiple 1 hafta kadar kesti ama ben nerdeyse 2 haftadır kestim halen ara ara mukus var anlamadım
nuroner gamze0733 mukus gitmiyor zaten baya ek gıda alımı artaba kadar. Hatta sonrasında diş dönemlerinde vs de mukus oluyor ishal vs olabiliyor
gamze0733 nuroner ilaç verdi şimdilik 3 gündür mukus görmüyorum şükür tekrar kaka vercez bakalım ne çıkacak dişten de olabilir evet son 2 gündür salya sı akar oldu