Zeynzgz Bebeğim 6ay 18 günlük 6.300 bir türlü kilo almıyor ek gida da tadımlık yiyor ne yapmalıyım bilemedim böyle olan varmı
aysebb Zeynzgz 4. aydan sonra azalıyor kilo alımı duruyor gibi oluyor. Ek gıda zaten tadımlar öyle kiloda aldırmıyor bebeğe. Zamanla büyüdükçe alır çokta zayıf değil normal yani ideal
mavii_98 Zeynzgz ek gıda tadım 4 aydan sonraki hareketlilik ile kilo alımı 300-400 gramlara düşüyor benim oğlumda 18 aylık ayda 200 gram alsa şükrediyoruz doktorumuz da uygun görüyor
tanta Zeynzgz benim bebeğim ilk 2 ay güzel kilo aldı sonra çok az almaya başladı sütüm var mama verdim içmedi şimdi katı gıda da veriyorum güzel yiyor ama yavaş kilo alıyor bende anlamadım Bez ıslatma durumu nasıl sizde
Zeynzgz tanta sizin bebeğiniz kaç kilo bir haftadır hasta bez sayısı da azaldı ama ondan önce normaldi bez sayısı sürekli kaka çiş dolu oluyordu ama kilo alımı yavaştı hala da aynı
tanta Zeynzgz benimki 3700 doğdu hastanenden çıkarken 3500 oldu bez sayısıda azaldı bizde şu an da 7500 kg falan