siboo Kızlar selamm ikizlerim var bi tanesi uykudan hep gözleri kapalı ağlamıyor ama ağlar gibi bağırarak uyanıyo her seferinde başına gelipte çözüm bulan var mıı?
Beraninannesii siboo Üstte kalsın. Bugün benzer şikayet için bnde çocuk doktoruna danıştım uyku terörüne benziyor gelişimsel pediatri görsün dedi. Bağırıyor gözler kapalı sesleniyorum tepki yok bizdeki durum.
Mnkksercem siboo kaç aylık benim oğlumda öyleydi zamanla geçti çok zor zamanlarsı gerçekten çareside yok
betsahb siboo benim bebeğim öyle uyandığında kucağıma alıyorum sırtına pat pat vuruyorum gegiriyor yani gazı olabilir mi sizin bebeğinizinde
adenveben siboo bende yaşıyorum uyutuyorum 15 dk snra geri uyanıp ağlıyor kucağıma alıyorum pışpışlıyorum gözleri kapalı ama ağlıyor bağırıyor bazen 1 kwre bazen 2 3 kere yapıyor
mado Beraninannesii kaç aylık. Bizde de var o. Gece terörü diye korkuyorum ben de. Gözler kapalı bağırıyor ağlıyor sürekli.
siboo Mnkksercem 15 aylıklar napıcam bende bilemedim birinde var bu durum ikizinde yok. Ne zaman uyurken sağa sola dönmek istese bağırıyor aynı sekilde
siboo begumaras bende ondan şüpheleniyorum yalan yok valla . Yakınlarımız doktor olduğu için maşallah babaanne felan küçük çocukta reflü mü olurmuş diyorlar teşhisi koyuyorlar kendileri