betsahb Anneler alerjili bebeğimin poposu 3 aya yakındır pişik ne yaptıysam geçmiyor denemedigim krem kalmadı sudokrem mustela bepantol panetan tysod hepsinin kutusu neredeyse bitti hala gecmiyor
thelaraa betsahb ıslak mendil yerine kaynamış suyu ılıtın pamuk ıslatın pamuğu çok az da yağlayın öyle silin, bir de zeytinyağı kullanıyorum ben kızarıklıkları hemen geçiriyor
aysenurkyc betsahb sarı hametan ve trosyd kremden bir miktar alıp karıştırın iyi gelecektir. Benimde bebeğiminde kabuk olmuş şekilde pişiği vardı bu şekilde iki defa sürmeyle geçti çok şükür. Sarı hametan cilde iyi geliyor
zeynepaselinannesii Bende malesef ayni dertten muzdarip bir haldeyim geçiyor tekrarlıyor en kötüsüde kanıyor resmen beze çıkacak kadar Bende hersey denedim ama gecmiyor
mamacitaa_ öncelikle yıkayın bi süre islak mendil kullanmayın hiç ve tam kurulayın. travazol krem denediniz mi ince bir tabaka halinde
aysegul3562 Bizim öyleydi ama o kadar uzun süre değil baktım 2 haftadır geçmiyor sürmediğim krem kalmadı en son zeytinyağı sürdüm iki kere de geçti. Ama market zeytinyağı değildi kullandığım doğal biri yapıyordu sızma ondan almıştım
pudu betsahb geçmiş olsun bilemedim valla krem değişikliği denenebilir doktorunuz em doğru bilgiyi verir üstte kalsın
eniyisimavi Bir çözüm bulabildiniz mi? 2,5 haftadır aynı durumdayız tam bitti derken yine başladı bugğn kullandığımız bezi değiştirdim