eres26 Aya yeni girdik bebeğim birden değişti gaz yaparken ya da yapamiyorken çok fena ağlıyor uykudan gazla uyanıyor eskiden bazen yatağına bıraktığımda kendi kendine uyurdu asla uyumuyor. Akşamları Bi şekilde destekle uyutsam bile geceye kadar kalkmazdı önceden şimdi 1 saat sonra uyanıyor tekrar kıyamet koparıyor Bazen gündüz uzun uykular yapardı suan yapmıyor çok yoruyor beni bu aralar slingte sakinleştiriyorum ancak. Memeyi emmek istemiyor sagip vermek zorunda bırakıyor + mama veriyorum Sizde durum nedir ?
Serifealya Bizde öyle emmek istemiyor akşamları daha çok meme reddi oluyor çıldırıyorum memeyi nasıl vereceğimi şaşırıyorum bazen yatakta uzanarak veriyorum ama bazende hiç istemiyor bu arada bebegim 3 15 günlük
evci Bebeğim şuan 5.5 aylık 3 aylıkken bende bu durumları yaşadım ama emin olun atak dönemi ve geçiyor ama her geçen ay dönem dönem yine sorunlar oluyor
nur4351 Bebeğim 3 ay 5 günlük resmen uykuya direniyor kesinlikle uyumuyor sürekli meme de atak haftası bize biraz erken mi geldi ne 🫣
eres26 nur4351 sizinki en azından sürekli memede. Beslenmesi açısından belki faydali oluyordur ona. Benimki memede bağırıp almak istemiyo :( emdigi için mutlu olun
eres26 dlrcan1 evet gözleri kıpkırmızı bakıyorum niye uyumuyorsun diyorum gülüyor bide … mesela bugün gündüz toplam 1 saat gündüz uykusu yaptı çok çok çok daha fazla yaptığı oluyordu