SooMin Severek yapıp yediğiniz yemekler ~ tatlılar var mı? 🌸 Ben Kore usulü yangnyeom chicken sıkça yapıyorum 🍗
Pamukhanim_ SooMin coleslaw dünya mutfağı sayılıyorsa bir tek değişik onu denedim ben pek bilmem öyle Türk mutfağıni zor öğrendim 😅
binnur37 SooMin İtalyanaa pizzasıııı Suşhiden feyz alarak yaptığım salatalık suşhisiiiii Lazanya nerenin bilmiyommm onu çok severim yaparımm Iıııı birde şey kuru fasulye pilav soğan turşu en sevdiğimiz 🤣🤣🤣🤣
SooMin Deletedmom2987 ahahha çok iyi yorumdu bende öyleyim yemek yapmayı sevmiyorum ama farklı tatlarda ilgimi çekiyor sadece yoksa sevmiyorum yemek yapmayı ajajaj
SooMin Deletedmom2987 İşime gelirse yaparım bizim nesil mutfakta o kadar iyi değil ama genel bir tembellik var diyorlar eskiler djjdd
Pamukhanim_ SooMin seninde ellerine sağlık pek yemek geçerim yok benim salata meze türleri geliyor elimden sadece
SooMin Pamukhanim_ Valla bende sulu yemekleri falan tutturamıyorum ya annem güzel yemek yapar hiç el almamışım
SooMin binnur37 Salatalık sushisi tombalıklı olan mı onu hep denemek isterim ama üşeniyorum djjdjd ben böyle post açtım ama maharetli değilim seninkiler güzellmişşş🌸
binnur37 SooMin Tombalık havuç avokado haşlanmış pirinç labne koymuştum aşırı güzeldii ya fresh .. Ben mutfak hastasıyım yemek pasta börek mezeler salatalar en sevdiğim şeydir yapmaya bayılırım 🤭 Kilo almıyor olsam sürekli birşeyler yaparım o derece 🤣
binnur37 SooMin Aa neresindensin 🤣 Alakası yokkk olmayan olmuyor kendine haksızlık etme biraz içinden gelmesi lazım ve gerçekten zamanla alışıp adapte oluyorsun ben asla yapabilceğimi düşünmezdim evlenmeden önce çok mutfakla aram yoktu çalışıyordum ..
SooMin binnur37 🧄 tanım😀 sen? Hamur işleri falan Kastamonulu kadınlarına çok yakışıyor ellerinin lezzeti var resmen ya
binnur37 SooMin Taşköprülüsünn 🤣 Azdavaylıyım bende 🐻 Hamur işinde üstüme tanımam bak çok güzel poğaça vs yaparım ama birde kayseri yağlaması yaparım lavaşı kendim açıp öff 🤪 Dur kendi kendimi nazar etcem şimdi maşallah diyimmm 🤣🤣🤣🤣