Mercan2020 Çok gazi olan bir bebeğim var..dün mama vermem gerektiğini söyledi doktor birkaç marka dedi.farkemetmez dedi ama ben tatmin olmadım.az gaz yapan mama varmı ? Her emdikten sonra 1 ölçek ver dedi ne dusunuyorsinix
Elfidan Mercan2020 bebekten bebeğe değişiyor deneyerek bulman lazım. Ben aptamil kullanıyorum benim bebeğime gaz yapmıyor. Arkadaşımın bebeğine aptamil gaz yapıyor mesela
meric Gaz sıkıntınız varsa aptamil conformil verin. Özel gaz ve kabızlık maması. İlk aylarda bende kullandım.
BusraCnbr Yani o bebekten bebeğe değişiyor.. Oğlumda aptamil kullandım hem gaz hem kabızlık yaptı ama kızım da kullanıyorum şuan 1 ölçek ne gaz ne de kabızlık yapıyor 🤗
Mercan2020 BusraCnbr bebeğim nasıl vermiyim bu ay 600 gr aldi doktor mama başla dedi.her emdikten sonra 30 cc ver ama ikdir kusuyor Mamasın yarısını bilemedim ne zaman verwem
BusraCnbr Mercan2020 Bizde de oluyor kusma sıkıntısı herlde meme ve mama gittiğimiz için olabilir.. 🤗 Sen yine de her emzirmeden sonra veya önce 30 cc ver yeter bence ben öyle yapıyorum biraz mamayı istemiyor ama zorlamak lazım 🤨🤗