alparslanmomms Merhaba anneler, sorum başlıkta bu durum normal mi ? Her yaptığında yapmaması gerektiğini söylüyorum dikkatimi ona verdiğimde daha fazla yapıyor . 13 aylık . Bu durumu yaşayan var mı ? Çok üzülüyorum canı yanıyor sürekli
gg3848 alparslanmomms bazı çocuklar bunu yapabiliyor yaptığında göz teması bile kurmayın ona bakmamaya çalışın sadece çok sert kurduğunda elinizi koyun ama yine hiç tepki vermeyin en azından kafasını elinize vursun bir yerden sonra bırakacaktır eğer devam ederse bir doktorunuza danışırsınız
babyisleeping alparslanmomms bende post açmıştım denkkk geldi 12 aylık oğlum o da elleriyle yüzüne kafasına vuruyor sinirlenince sonra canı yanıyor ağlıyor. Ben yapma dedikçe daha çok yapıyor inadına gibi. Görmezden geliyorum dikkatini başka şeye çekiyorum vs umarım bırakır bir an önce. Doktor 12-18 ay arasında bu durumun normal olduğunu konuşamadığı için kendini ifade edemediğinden yaptığnı söylüyor
aryabebek473_ Bnmki 17 aylık yere vuruyor sinirlenince gayet normal kendini ifade edemiyor daha bnm kuzenim öyleydi hep yere vuruyordu çocuğun tüm fotolarında alında sargı bezi vardı :( sonra geçti tabı bu huyu
UykuPerisi_ babyisleeping benim bebeğimde 12 aylık oldu ve aynı şeyler yapıyor. Sürekli kafasına vuruyor ve saçını çekiyor.