zeyneptrk Kızlar şubat 25 iş başı heyet alınsa hangı gun almam lazım ? Dogum sonrası doktorum verır mı ozelde ? Verse ne dıye verıyor ? Bılen varsa yardımcı olur musunuz ıkızlerım var
giraykutay zeyneptrk 1 gün öncesi hastaneleri gez ben Silivri deyim ama tuzla da Pendik te ücretle verenleri söylemişlerdi bana ücretler 40 bin civarıydı sanırım
maviportakal_ zeyneptrk doğum doktorunuz verir eğer öğretmenseniz yerinize öğretmen ayarlanma durumu varsa mağduriyet yaşanmasın diye 1-2 gün önceden almak iyi olur
zeyno0209 1 gün öncesinden git bence doktorunla görüş. Doğum sonrası doktorun verir diye düşünüyorum en azından vermezse şu doktora git der
zeyneptrk giraykutay dogum yaptıgım hastane verıyor dıyor sezeryan amelıyattan sayıldıgı ıcın ama guvenemedım kac gunde cıkıyor bu heyet ?
giraykutay userim arkadşlar Pendik ve tuzla da dediler ama inanın hangi hastane bende bilmiyorum yarın unutmazsam sorayım
userim giraykutay merhaba rahatsız ediyorum ama sorabildiniz mi pendikte bi şifa hastanesi varmış bide şifa tıp merkezi varmış çünkü
giraykutay userim maalesef hatırlamıyor benim için arkadaşına sormuş oda tuzla ya da Pendik civarındaysanız hastanelere sorun çok fazla özel Hastane yoksa o civarda