hazucak Oğlumun burnu tıkalı serum fizyolojikle temizliyorum sürekli ama hemen doluyor, balgamı varmış gibi öksürüyor, hapşırıyor pazartesi günü doktora götürmüştüm ciğerlere inmedi demişti. Öneriniz var mı?
gokcekizim_ hazucak ah ah 10 gün neler çektim… hiç bir şey işe yaramadı. Kendimle banyoya soktum kızımı normalden bi tık daha sıcak su ile uzunnn duş aldırdım kemikleri ısınsın diye.. malum banyoda buharla dolunca burnunu ağzımla somurup tükürdüm duşta. inanın başka seçenek yok. Neler yaptım neler. Marmara bölgesi zaten çok nemli ona rağmen buhar makinası aldım. Ama beim kızımı duşta geniz somurmak iyi yaptı. Kızım 4,5 aylıktı.
nuniii hazucak Bebeğim 2 aylık bir hafta önce hastaneden çıktı Rsv atlattık. Bizde de durum öyle şuan balgamı var galiba boğazında serum fizyolojiği nebulizatörle veriyorum biraz rahatlatıyor ve her gün burnunu çekiyorum aspiratörle
merviskooooo Çok geçmiş olsun. Şu an benim bebeğimde aynı durumda. Doktor ciğerlere inmedi 2-3 gün sıkı bir şekilde burun temizliği yap dedi. Her fırsatta yapıyorum ama hala geçmedi. Bugün 3. Gündeyiz. Bu işi hasta olmadan atlatırız inşallah ☹️