Hemdem__ Çok işiniz var yemek yapamadınız yada bir yere gittiniz geldiniz günü kurtarmak için ne yaparsınız? Ben genelde makarna,karışık kızartma yada kahvaltı tercih ediyorum
Minikkalbinannesi Hemdem__ makarna yaparım herhalde öyle bi durumda en kolay yemek😂yada dışarıdan yemek siparişi veririm
Pamukhanim_ Hemdem__ makarna veya buzlukta pide, lahmacun, pizza gibi şeyleri çok yapıp bulundururum onlardan tercih ederim. Kızartma yapmayı en sevmediğim yemek çok zor geliyor
[silindi] Hemdem__ kurtaricim direk buzluk ya 🤣 buzlugumdan içli kofte anne koftesi börek mantı eksik olmaz o an canım hangisini istiyorsa onu yaparim 🤣
tecrubeli Hemdem__ bu sene 10 kg kadar taze fasulye atmıştım buzluğa, bizimkiler isyan etti ama hala yarısı duruyor kalanları seneye yeriz artık😂
tultanhanim Hemdem__ Tarhana çorbası Yanına buzluktan Sarma, mantı, pide, lahmacun, su böreği, taze fasulye, köfte, tavuk döner, içli köfte seçeneklerinden biri 🫠
bir1anne Hemdem__ makarna 🫠 ya da dolapta köfte filan varsa onu yaparım ya da hazır dondurulmuş pizza
Pamukhanim_ Hemdem__ eşimde çok sever isterse ama ben yapmıyorum ya bekarkenden en zorlandığım yemek olabilir kendisi
Duyulurum Hemdem__ hazır yufkadan gözleme, buzluktan köfte çıkarıp yanına pilav, buzluktan haşlanmış nohut çıkarıp yemek ve pilav, buzlukta kavrulmuş kıyma varsa kıymalı makarna. Bunlara da vakit yoksa kuymak menemen gibi şeyler