durbakalim Merhabalar yakında ek gıda için toplu gıda alışveriş yapacağım ama hangi markaların ürünleri güvenilir bilmiyorum.Bu açıdan deneyimli anneler önerileriniz çok önemli.İlk etapta da neler almalıyım pirinç unu,bebek irmiği vs ..
18yavuzselim25alparslan durbakalim ebebekten organik bebek irmiği, organik pirinç unu ve organik yulaf aldım. Birde hipp organik bebek bisküvisi aldim
artikbiranneyim durbakalim og den aldım ne var ne yok denedim desem yeridir. Makarnalarını sevmemişti kızım sadece kuruydu cok. Makarna lütfen de alıyorum beyorganikten un vs aldım iyiydi. sade organikten salça zeytin ezmesi vs aldım güzeldi
durbakalim artikbiranneyim aa teşekkür ederim baya bir satıcı yazmışşınız bakacağım hepsine.Salçayı ne zamanda itibaren kullandınız?
18yavuzselim25alparslan durbakalim Beyorganik, og, bu markalarında pekmez, organik pirinç vs kendimiz içinde alışveriş yapıyorum bu markalarda iyi. Ebebekte organik bebek ürünlerine denk gelince almak istedim memnun kaldım.
artikbiranneyim durbakalim diyetisyenimiz 7. Ay dese de ben tam olarak herhalde 9. Ayda geçmiştim. O zamana kadar da ara ara verdim hep