eylulbebesi_ Kızlar daha önce Karacanın Granit tencere seti vardı ama sene olmadan tahta kaşık kullanmama rağmen dibi renk attı şimdi almak istiyorum ama Uygun fiyatlı bişey arıyorum Trendyoldan falan aldığınız memnun kaldığınız setler varsa paylaşabilir misiniz
suhedaaaaa eylulbebesi_ Ben bir süredir çelik tencere kullanıyorum. Pilav falan asla yapıştırma olmadı. Tava olarak da tefal kullanıyorum.
sarikavun eylulbebesi_ bence granit tencere almayin ne kadar iyi olursa olsun graniti kalkiyor. Ama onlarin da en iyisi tefal ingengio serisi. Bence yani. Celik tencere ve dokum tencerede herseyi pisiriyorum.
KayraVeAnnesi_06 eylulbebesi_ Korkmaz lina tencere seti çok güzel ben sahan setini de kullanıyorum 7 senedir ve asla dikkat etmememe rağmen birşey olmadı şiddetle tavsiye ederim . Suyu olmayan herşeyide koyarım yapışmadan ısıtırım o kadar güzel annemde kullanıyor oda memnun
surprizbebe eylulbebesi_ tencerelerde Çelik kullanmaya geçtim ek gıdadan sonra. Granit ne yaparsan yap ömrü kısa olan bi seçenek. Çelik ömürlük
eylulbebesi_ suhedaaaaa pilav nasıl yapışmıyo canım en kısık ateşte yapıyorum ama gene de yapışıyo hoşuma gitmiyo
eylulbebesi_ sarikavun galiba bende mi sorun anlamadım herşey yapışıyo yanıyo kullanamıyorum pilav da da mı çelik kullanıyosun canım
sarikavun eylulbebesi_ evet ya celikte ya da dokumde yapiyorum pilavlarimi da. Ama ben kavurma seklinde pilav yapmayi cok uzun zan once biraktim. Salma seklinde yapiyorim pirinc pilavini. Ama kavurma seklinde de yaptigimda gene dokumde ya da celikte yapiyorim. Dibi cok hafif tutabilir ama onemli degil o
suhedaaaaa eylulbebesi_ Tencereyi öncesinde ısıtmak gerekiyor birazda yağını fazla koyuyorum. Bir iki deneme ile ayarı tutturmak kolaylaşıyor. 🌸
eylulbebesi_ KayraVeAnnesi_06 aslında yemekleri bir şekilde kurtarıyorum ama pilavı yapamıyorum çelik de araştırayım bu dediğinizi de teşekkür ederim 🌸
KayraVeAnnesi_06 eylulbebesi_ Bu dediğim ürün benim için efsane ve kurtarıcı ağırda yani öyle basit granitler gibi değil çeyizim de almıştım hepsini bu markadan almadığıma pişman oldum çelik kullanmıyorum