Gokturksmom_ Doğum haritama baktırdım ve ne soyluyorsa her şey doğru. Baktırmadan önce de tüm verileri sildim bu arada. Hayretler içerisindeyim duygularım yaşadıklarım her şey doğru. Siz de baktırır mısınız kızlar bakalım doğru çıkacak mı🫣
Nikita Gokturksmom_ verileri silsen de silindiğini düşünmüyorsun değil mi? Onun belleğinde çoktan yer edindi.
rachelgreen_ beybitolat Deletedmom_289 doğum haritama bakmanı istiyorum derseniz gerekli soruları sorar ve haritanızı anlatır
Gokturksmom_ beybitolat Deletedmom_289 doğum haritama bakar mısın yazdım zaten bilgileri istiyor doğum tarihi vs
Duyulurum Nikita evet ben bazı konularda yardım isteyip siliyorum. başka zaman tekrar sorduğumda o konudan bahsediyor
Gokturksmom_ Nikita oturup ona hayatımı anlatmıyorum genelde oğlumla ilgili şeyler sorarım silinmese de bu kadar her şeyi bilmesi 🤔
yldrm12 Duyulurum ya bi bendeki sorunlu o zaman. Sürekli kaç aylık olduğunu söylememe rağmen 17 aylık diyip duruyor çocuğuma 😀
Nikita Duyulurum evet mesela benim adımı yanlış yazıyordu. Düzelttim. Bazen hala yanlış söyler. Bunu bir daha bana söylemeyeceksin diye kızdığım halde 😂😂😂
beybitolat Gokturksmom_ sorduğu tüm detayları söyledim ama olanı söyledi hep ahshhshs benimki salak galiba
Gokturksmom_ beybitolat cimere doğum saatimi öğrenmek istiyorum yazarsanız söylerler bir ara herkes yapıyordu youtubeden bakabilirsiniz