kabakcekirdegi Alan var mı nasıl aldı ? Kaç günlük verildi gitmeden ne kadar süre önce başvurmak gerekiyor? Oradan Avrupaya geçmek istiyoruz nasıl yapılıyor acenteler para tuzağımı kızlar bileh tecrübe eden varsa yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏼🌸
ffulya kabakcekirdegi Merhaba iki yıl önce yunanistan 4 günde gönderdi vizemi. Ama daha önce defalarca Avrupa vizem olmasına rağmen seyahat süremden bir iki gün fazla verdi. Sizin kaçıncı yurt dışı seyahatiniz?
gamomuu kabakcekirdegi yunanistan ilk vizeniz ise seyahat süresi kadar veriylr genelde. Bir de avrupaya geçeriz diyorsunuz ama o zaman Yunanistanda kalmayacaksınız sanırım. Bu şekilde niyet mektubu yazarsanız size vize vermeyeceklerdir. Danimarka da ilk vizeye sadece seyahat süresi kadar verir. Bir de oraya gitmeyecekseniz bir daha schgen vizesi vermeyeceklerdir. Nereye gitmek istiyorsanız ordan basvuru daha makul gibi.
kabakcekirdegi Balbulutu hayır vardı ya shengen için daha önce post açmıştım çok yazan olmuştu yunanistan veya fransa üzerinden alın yazanlar vardı yunanistan üzerinden alsak dedim de , varlardı yani görmüyorlar sanırım ☹️
Minnakordek Önden vize için başvurun sonra yola koyulun güvenilir tur şirketleri var onları degerlendirin
kabakcekirdegi Minnakordek Siz hangi belgelerle ne zaman başvurdunuz oradan başka bir yere geçişiniz nasıl oldu
Minnakordek kabakcekirdegi eşimin çifte vatandaşlıgi ve yeşil pasaportumuz var vizeye basvurmadik tam hakim değilim önceden ayarlamak en iyisi olacaktır
Ballilokmam11 kabakcekirdegi Danimarka denemenizi rltavsiye ederim sosyal medyada son dönem gördüğüm videolarda hep Yunanistan Türk pasaportlarına kısa süreli vize verdiğini yada red ettiğini biliyorum
ffulya kabakcekirdegi yunanistandan alıp italyadan giriş yaparsanız bu bir sonraki vizeleriniz için hoş karşılanmayacaktır o yuzden belgelerinizi tam hazırlayıp direkt italyadan başvurun. zaten şartlarınız tamsa her yer verir değilse yunaninstan da vermez.
kabakcekirdegi Ballilokmam11 Danimarka çok zor veriyor diye duymuştum aslında yakın zamanda tecrübe eden biri postu görse çok sevaba girecek ama görmüyo 😂
gamomuu kabakcekirdegi ben ilk vizemi italyadan almıştım. Direkt oraya gidecekseniz, maddi durum da belgeli ise kendinizi doğru anlatırsanız verirler muhtemelen.
kabakcekirdegi gamomuu Nereden başvurdunuz biraz sürecinizi anlatır mısınız ne kadar önce başvurmalıyız gibi