simseklivekalpli Bakalımm forum ahalisi neler izliyorr 🫠 ben başlıyorum 🫣 Kıskanmak Eşref Rüya Yeraltı 🧚🏻♀️
mamacitaa_ simseklivekalpli cuma günleri denk gelirse bebem rahat bırakırsa arka sokaklar açıyorum. O da yarım yamalak bir izleme. Onun haricinde tv sevmiyorum hiç dizi izlemem 🤷🏻♀️
Pamukhanim_ simseklivekalpli Denk gelirse Uzak şehir ve taşacak bu deniz izliyorum onun genelde tv pek açmam
middlemistt simseklivekalpli YouTube dan hızlandırılmış bir şekilde Taşacak ha bu deniz Kızılcık şerbo Rüya gibi Kıskanmak
simseklivekalpli middlemistt rüya gibi başlıcam bi ara ben de ama reyting almayip erken bitecek diye düşünüyorum. Ben de iş yaparken izliyorum bu dizileri genelde. Tv’de mıyır mıyır reklamla izleyemem 😂
aram14 simseklivekalpli yani tam izlemedim başından beri ara ara izliyorum güzel bir diziye benziyor heyecanlı
middlemistt simseklivekalpli muhtemelen erken biter aslında güzel dizi hele ki tam günümüzü anlatıyor jet sosyete üzerinden kara para nasıl aklanır 😁 TV asla tahammül edemiyorum istemediğim yerde ilerletmem lazım 2 saat boyunca aynı şeyi izleyemem konuya hakim olsam yeter 🤣
nazlimom_ simseklivekalpli Uzak şehir Kızılcık şerbeti Halef Abi Bide İntikam diye bi dizi başlamış oda hoşuma gitti😅😅
simseklivekalpli middlemistt aynen ben de öyle. Murat soner övmüş merak ettim ama henüz başlayamadım ben de