Deletedmom122 Hanımlar bebeğime verdigim d vitamini ve kan ilacını saglıklı ve parabensiz olanlarla değiştirmek istiyorum. Oglum 4.5 aylık, ikisini de hangi marka almalıyım ve kac damla kullanmalıyım bilgi verecek olan varmıdır?
Rrraaaiiinnn Deletedmom122 merhaba s vitamini bende saglık ocagı in kini kullanıyorum kotuymus sonra biri Burda yazdı ocean veya newvıt marka zeytınyagkındıye onu aldım memnunum. Ben boseybsorcagaım kan ilacı bana 9. Aya girmeden kan tahlili yaptır ona göre vermeye baslayayım kan mıktarınfazla olabilir sonucta bu durumda zarar verir ılac dendi ben 7 aylık oglum lan damlası kullanmıyorum hala
AtaTrkmn Deletedmom122 ocean d vitamini ve sidefer kan damlası önermişti bize doktorumuz 8 aylıkkende bıraktırdı kan ilacını tahlil yapıp
AryamH Deletedmom122 sidefer(kan ilaci) kullaniyorum kac kiloysa o kadar damla veriyoruz. Bi-bac3 d vitamini kullaniyorum onuda 4 damla veriyorum.
[silindi] Rrraaaiiinnn değerlerine baktırmadan kan ilacı kullanmak yanlış!!! Sağlık ocagında ekmek dağıtır gbı veriyolar! Bi kanına bak önce ebeye bunu anlattgımda ne dıceğını bılemedı..dr umux asla kullanma zararları cok eger eksikliği yoksa dedi..şu sağlık ocagındalı 1970 model ebelere bakmayın ya kaç şey soyledıler dr uma sordum asla dedi
Rrraaaiiinnn [silindi] valla ban vermemeleri sansımıza olmus yanı sans eseri ogrendım lan sayı ı olsun oyle kan eksikse ılac kullansın cocuk diye Allah yardımcı oldu resmen saglık ocagı bedava veriyor d vitaminin vçbıle ama ful zararlı devletimiz Bı iyilik yapıyor tam yapsa bari alamayanlar ıcın
gokcekizinannesi AryamH sidefer damlalık çok kalın 7 damla damlardım nerdeyse 1 çay kaşığı oluyor. hata mo yapıyorum acaba?
My_son Deletedmom122 canim biz pedia d kullaniyoruz kan ilaci da ferrum oglum da kansizlikta vardi direk basladik o yüzden
Deletedmom122 efsaneisrafilova90 görüsmedigimi ne biliyorsunuz? Cocuk doktoru kan tahlili yapıp verdi demir ilacını. Dvitide düzenli kullanıyoruz zaten. Ama ben paraben içerdikleri için markalarını degistirmek istiyorum onun yüzünden saglıklı secimler kullanan tecrübeli arkadaslara sormak istedim!
AyseTugba22 Valla canım ben ocean vitamin D3 kullanıyorum kan ilacı da ocean microfer kan damlası yani onu alcam bugün baya araştırdım ocean ürünleri doğal