RumeysaMiran Arkadaşlar bebeğim 8 aylık olucak 1 aya yakındır geceleri sabaha kadar sürekli kalkıyor emiyor uyuyor 10 dk sonra birdaha ağlıyor uyanıyor emip geri uyuyor yarım saat uyuyup birdaha ve Gazi da var dişten mi bu neden ya anlayamıyorum tavsiyeleriniz neler
Etmeninannesi RumeysaMiran atak haftasında olabilir mi yada diş çıkarıyor da olabilir. Bu aralar benim oğlumda çok huysuz 1 haftadır
Dgndrmz RumeysaMiran olabılır canım dişten kaynaklı olabılır bızde aynı sekıldeyız eskıden 2-3 saate bı kalkardı 5-6 saat bı uyumuyosun derdım sımdı Allahım nolur bı saat uyusun barı hemn kalkmasn dıyorum 🤦♀️
Drysmsn RumeysaMiran 8 aylık benimde bebeğim ve 1 aydır nerdeyse her gece ayaktayız rahat 10 12 kez kalkıyor gece uykusunu unuttum 😣
GirayinAslisi Disten kaynaklı olabilir mesela benimki gece uykusundaydj 2de full uyandi gozler fln açık halde sallayarak uyuttm geri uğraştım şu an 6 buçukta yinr öyle uyandi sallıyorum hala biraz daha uyuması icin çünkü uykuyu da alamayınca huysuz oluyor bu emmek için kalkmaları dışında olan uyanmalari dişi çıktı yinr mi cikicak nedir co khuysuz
Sarekuss Benimde 7 bucuk aylık bir uyanıyor sabaha kadar yğz kere emmek istiyor dişlerde daha gözükmğyor ama ona baglıyorum
Farahzeynep Diş huzursuzluğu 3-4 gün sürermiş, eğer daha uzun süre devam ediyorsa farklı bir şey var demekmiş. Memede uyuyorsa bunu alışkanlık yapmıştır, her döndüğünde uyanıp tekrar meme istiyordur, meme de uyumayı bıraktırmanız lazım.