Kbraa34 Ftmnrazra ağlıyor mu sürekli uyuyor mu? Uyandırıp emzirmeye çalışın zaten midesi küçücük doymuyor diye düşünmeyin.
Gunesinanasi Ftmnrazra çocuk ağlıyorsa gelmiyordur. Ayrıca cisli bez sayısı önemli. Daha çok yenisiniz tedirginliğinizi anlıyorum. Emdikçe süt gelecek. Süt yapan besinleri tüketin. Bunun dışında çocuk cidden ne yapsanız susmuyorsa açtır. Emip uyuyorsa doymuştur merak etmeyin
Tuana4747 Ftmnrazra canım ek olaray mama ver aynı zamanda emzir göğüslerin çok yumuşaksa süt az demektir orta duzeydeyse vardır
[silindi] Ftmnrazra süt 3.cu günden sonra daha çok gelir. Mama verin aç kalmasın sarılık olur ben emziricem diye tutturdum 60gunu buldu sarılığı geçmesi. Anne sütü sarılığı olarak geçiyor. Size tavsiyem mama verin sarılık olmasın emzirin aynı zamanda. Lansinoh un biberonundan alın o memenin aynısı şekli dokusu meme reddi yasamazsınız. Sarilik olmasın bebeginiz. Hayırlı olsun
maaersan Tamam emzirmek en güzeli ama mama verin . mama vermekten çekinmeyin . İlk önce meme sonra mama şeklinde devam edin hiç de kafana takma çünkü daha yeni doğum yapmışsın sütün çoğalır zamanla. çocuğun aç kalır bağışıklığı düşer
kukuleta Ftmnrazra bende 21 günlüğüm sezeryan olmustm bebek emiyo doyuyo sanıyodm hastanede.2. Gün hemşire geldi burnu sararmış sarılık ilerlrmesn mama werelim dedi verdik doktorda sütün gelene kadar bi hafta mama takviyesi yap dedi . Sonra dedim emzrdiğimde doydgunu nerden anlıycam dye bi günde 6 tane dolu dolu çişli bez alırsan doyuyodr dedi.4 güne felam sütüm arttı mamayı bıraktım