linakusunannesii 28 gunluk kızım var meme veya mama yediğinde bazen gazını çıkaramıyor üstten . Alttandan da çıkaramıyor buda ona sancı yapıyor kaka yaparkende zorlanıyor ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen onu öyle görünce çok üzülüyorum
Kbraa34 linakusunannesii gaz damlası kullanıp gaz masajları yapabilirsiniz. Beslenmeden sonra gazını çıkarıncaya kadar sırtını sıvazlayın. Ben yakmadan ısıtıp soğuttuğum zeytinyağından iki üç günebir, bir kaşık kadar vermiştim. Mamanın içine koyabilirsiniz ama önce doktorunuza sorun.
Sebnemdeniz linakusunannesii 5 aylik bir kizim var ve o da cok gazli. Ben de ilk 2.5 ay bir care dedim butun gaz damlalarini kullandm ama baktim bi faydasi yok biraktim. Bunca zaman tecrube ettigime gore en iyi gelen sey karnina kiraz cekirdegi koymak ve masaj yapip ayaklarini karnina dogru ittirmek. Baska da ise yarar bisi bulamadim. Halen de çekiyoruzzzz bitmedi gitti. Su an uykudan uyandi karin agrisi yuzunden. Kucagimda uyutup iyice dalabilirse yatagina bırakacağım.
ikimelekannesi_ linakusunannesii youtube de ayşe ebe var masajını izle gaz mesajı bebeğe yap birebir olucak inan bana ben kızıma onu yaptim 3 aya kadar falan neredeyse kakasini bile o şekilde yaptırıyorum sonra o cikarabilmeye başlayınca biraktim