miniksincabim Kızlar sizce doğru söyleyen birinin sesi titrer mi yada duraksar mi yoksa düm düz konuşur mu?
simseklivekalpli miniksincabim dümdüz konuşur ama olay çok heyecanliysa kendini savunurken takılabilir
acimavi miniksincabim doğru söyleyenin sesi titremez. Dümdüz konuşur kolay kolay da duraksamaz. Anlatırken unuttuğu bir şey olursa konunun ortasında onu söyler en kötü ama duraksayacağını sanmıyorum
kabakcekirdegi miniksincabim sizce doğru söyleyen birinin sesi titrer mi Bu duygu durumuna göre değişir. Haksız yere suçlanmışsam iftiraya uğramışsam kendimi anlatırken ağlayabilirim bile
Doga_sever miniksincabim bu kisiye gore degisir. Eger suclaniyorsa, dogrulari soylerken de sesi titrer, endiselenir.
miniksincabim kabakcekirdegi eşimle konuşurken sakin tane ve duraksamadan heyecanlanma dan izah etti birşeyleri o yüzden ses tonunu merak ettim
KendiEvimdeDeplasmandayim Ben biraz duraksayarak konuşuyorum. Her zaman böyle yani. Düşünme sürem uzun sürüyo sanırım konuşurken. Bence olabilir
miniksincabim Doga_sever tartışmak istemediğimi bu yüzden konuşmak istemediğimi söyledim eşimde tane tane sakin bı tonla pek duraksamadan sorularıma yanıt verdi