Ftm_ 2.5 aylık bebegım ve emmesı guzel. 2 saatte bir emiyor geceleri. Gunduz de istwsgı zaman veriyorum yani sık sık. Sağım yapayım dedim ama ıkı memeden 40 cc cıktı. Bebek emdıgı de kalanı emıyo ama sagarken cıkmıyo anlamadım. Bı de gunde 1 kere biberon versek işte olacağım ıcın acaba meme reddi olayı olurmu. Bu konuda tereddurlwrım var. Twcrıubesı olan varmı
izmirliannee Ftm_ bende sütüm yetmiyor diye mama veriyorum sağım yaptığımda 50 cc bazen 40 bazen 30 çıkıyor, bazen acaba sütüm yetiyor mu diye düşünmüyor değilim ama sağınca az çıkınca yetmediğini düşünüyorum, bende burda bekleyeyim
Cosmosmom Ftm_ kaç aylıkken başlayacaksınız? Öncelikle emzirdiğiniz için ve hiç sağım yapmadığınız için az süt çıkar. Sağılan süt sütünüzün olup olmadığının göstergesi olamaz çünkü sağıma alışık olmayan göğüsten süt çıkmaz. Bu yüzden çıkan sütü baz almayın. İşe başlamadan 3 hafta önde süt toplayıcılar ile emzirirken diğer göğsünüzden süt toplayıp buzluğa atarsanız yedeğinizde süt olur bir süre sağıma alışana kadar bu sütü kullanırsınız. Sütü de alıştırma bardağı ile verirseniz mamajooo ya da wee baby ya da nuk tavsiye ediyorlar meme reddi yaşamazsınız
Ftm_ Ftm_ izmirliannee sütüm yetmıyo dıye dusunmuyorum cunku kilo alımı guzel ve sureklı çiş kaka yapıyor. Bunlar da yettiğinin gostergesı canım. Bunlara dikkat et. Doktora da ıs tabıkı Bı de
Ftm_ Cosmosmom Cosmosmom alıstırma bardağını duymamıştım hemen arastırayım. Haftaya baslayacagım. Sımdı den sagol yapmam lazım o zaman.
Melooo Benim kendi işim olduğu için 40.gün işe başladım ilk başlarda benimde sağmama rağmen gelmiyordu şimdi alıştı heralde arada bi buzluya atıyorum hatta gün içinde birikince hemen sağıyorum ayrıca gündüz biberonla veriyor annem ben geldigimde gece sürekli meme emiyor yani emen cocuk emiyor bence
Ftm_ Melooo gunde 1 kere sadece biberon alacak onun dısında gitmeden emxırırım gelınce de gece de emecek. Insallah alosmaz biberona
Melooo Ftm_ günde bi kereyle bişi olmaz benim ki 3 4 kere alıyor ben aventin biberonunu kullanıyorum cekmesi gerekiyor ağzına dökülmüyor sonucta dediğim gibi bırakıcagı varsa zaten bırakıyor hatta o sizi özlücek daha çok memede kalıcak🥰