edakeskin45 Merhaba 3.5 yaşında oğlumun öfke patlamasından dolayı götürmüştüm doktora sinirlendiğinde sürekli kendine vuruyor çok hırçındı doktorda risperdal verdi vermeye korkuyorum kullananlar var mı yan etkisi yada faydaları
Niyesordunbucevabi edakeskin45 Benim kızım da dehb vardı 4 yaşındayken kullandık en düşük dozda hiçbi yan etkisi olmadı şuan 8 yaşında
ondabundasundadir edakeskin45 biz kullanıyoruz yan etkisi pek olmadı. İlk dozu çok geldi çok uyku yaptı sonra dozu ikiye böldük sabah akşam şuan öfke patlamaları azaldı.
edakeskin45 Niyesordunbucevabi peki birşey daha sorucam şurubı bırakınca aynı şikayetiniz devam etti mi
Niyesordunbucevabi jjyy kızım geç konuştu 3 yaşında konuşmuştu 4 yaşında ana sınıfına verdik uyum sağlayamadı doktora götürdük dehb dediler
Niyesordunbucevabi edakeskin45 yok kızım uyum sağlamaya başladı okuluna ortamı öğretmenini sevdi kurallara uymaya başladı ilaca gerek kalmadı
edakeskin45 Niyesordunbucevabi sizce ilacın etkisi mi yani kullansam mı kullanmamsam mı bilemedim bizimde kreşe alışmadı sürekli ağladı birde hırçın öfke problemi var
Niyesordunbucevabi edakeskin45 bilemiyorum canım o konuda net değilim kızım okula mı alıştı yoksa ilacın etkisiyle mi ilk başta alıştı bilmiyorum. Kızım hiperaktifti kural tanımıyordu sınır bilmiyordu öğretmeni dinlemiyordu etkinlik sırasında o başka şeylerle ilgilenmek istiyordu. İlaç sakinleştirdi tabiki daha uyumlu olmuştu içince bence sizde bi şans verin
ondabundasundadir edakeskin45 0.25 vermiştim 5 gün sonra 0.50 ver dedi ama çök uyku yaptı diye sabah 0.25 akşam 0.25 veriyorum ama son günlerde inanılmaz hareketli bu hafta doktora gideceğiz bu kadar hareketli değildi ne tetikledi anlamıyorum ayrıca sitikolin içeren balık yağı da kullanıyoruz o mu ekstra hareketlendiriyor bilmiyorum
Nazolii ondabundasundadir merhaba bizde 0.25 sabah 0.25 aksam kullaniyoruz ancak sanki okulda hala dürtüselligi devam ediyor tam yarar alamiyor gibi hissediyorum. O yuzden doktorumuzla konustum 0.50 yi.direk sabah verelim diye olur dedi. Siz yan etki olarak sadece uyku mu gordunuz? Ekstra baska birsey oldu mu? Birde ilacin faydasini goruyormusnuz okulda sorunlar azaldi mi