babylinda02 Herkese merhaba! 5 aylık kızım var yeni regl oldum ria taktırmak istiyorum ama süreci deneyimleyen birinden öğrenmek istediklerim var. Devlet hastanesinde aynı gün sağlık şartlarım uygunsa takılabiliyor mu ? Bir de olumsuzluk yaşayanlar var mı ?
ssfeslegen babylinda02 kan veriyorsunuz sonra adetin 3. Günü takmislardi bana 2 snedir bı problem yaşamadım sadece ilk 6 ay çok kanamam olmustu
arifesnlv babylinda02 merhaba bende oğlum 4 aylıkken takdırdım ilk kan testi verdim ilçede oturduğum için il sağlık merkezinde takdırdım ben hemen taktılar normal doğum yaptıysan takılma süreci hiç zor değil çok kolay kendini kasmadığın sürece ama sonrasında birazı ağrın oluyor ve adet günlerin uzuyor üşütürsen der ağrıların fazla oluyor dikkat ettiğin sürece birşey olmuyor benim il sağlık merkezinde takılma sebebim de ilçede kadın doğum olmamasıydı kadın doğum doktorları da takıyor ria bende bi sıkıntı olmadı 1 buçuk yıl oldu nerdeyse
ozdenizzz ssfeslegen çok özel olucak dilerseniz cevap vermeyin ben çok korkuyorum ikizlerim var çünkü. Onu taktırdıktan sonra başka korunma yöntemi denemeye gerek yok değil mi?
ssfeslegen babylinda02 hiç korkma ağrısi adet sancisindan az sadece takarken kasma alttan muayene olduysan onun gibi birsey
babylinda02 arifesnlv cevabınız için teşekkür ederim 🌸 sezeryan doğum yaptım ben o yüzden bilemiyorum ağrı olur mu ama aynı gün içinde takılması büyük avantajmış
ssfeslegen ozdenizzz ben eşime bile yaptırdığımi söylemedim çünkü bnm de 2 tane ikiz denebilecek Aralık’ta çocuklarim var ondan eşimde korunuyor biri olmazsa biri olsun güvenir olsun
ozdenizzz ssfeslegen evet aslında açık soramadım bende onu sormak istedim en sağlıklısı o yine değil mi. Bana güldürler o zaman taktırmanın manası ne diye hemşire.