Minikkoalam0404 Kızlaaar dün başladık ama tuvalete denk getiremedik daha 1 kez falan denk gelmiştir🤣 nasıl olacak böyle mi oluyor
tecrubeli Minikkoalam0404 sürekli götürüyor musunuz? Bir de yazın başlasaymışsınız keşke kaza olduğunda hemen duşa girmek daha kolay oluyor☺️
bitboylum Minikkoalam0404 3. Gün bir kere denk geldik bizde kızım normalde kakasını çişini söyler ama şimdi yaptıktan sonra söylüyor. Bir de gündüz iç çamaşırı giydirip akşam bez takıyorum normalde günde 3 ya da 4 kez kaka yapardı şimdi sadece bezi takınca yapıyor neden böyle bilen biri yazabilir mi
Femme1 Minikkoalam0404 19 unda 32 aylık olucak. havalar da kötü. bende başlamak ıstıyorum. kaka yapınca söyluyor. ama ne zaman oglum çişimizi tuvalte yapıcaz dıyorum. anne korkuyorum dıyor. sebebıde banyoya girince duş aldıracagımı zannetmesınden kaynaklı. havalar az düzelınce başlamak ıstıyorum. sımdı hasta olmasından da korkuyorum. sünnet de oldu 16 ocakta o yuzden
yorgunargindarginmomy Minikkoalam0404 Rica ederim ben de birkatirali 2 ay oldu hep burdaki annelerin destegiyle dayandim iyi geliyor bazen burası 🌸
Minikkoalam0404 yorgunargindarginmomy dışarıda nasıl hallediyorsunuz acaba tuvalet meselesini biz dah ayeni başladık diye çıkarmadım dışarı
yorgunargindarginmomy Minikkoalam0404 şu an evden en fazla iki saat uzak kaldık bu da en fazla o yüzden çiş sorunu olmadı disardia .Ama tüm gün disarda olduğumuz bir gün yandık diye düşünüyorum.Noemaldr disarda çişini yapabilmesi icin aparat almıştım ama asla istemedi kullanmak. O yüzden ben de bilmiyorum nasıl yapicam .
eks24 Bızı de bu durumlar beklıyoooo 😏🤣🤦🏼♀️tuvalet eğitimi vermeliyim ilk baharda Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲💐🍬
Minikkoalam0404 tecrubeli ya açıkçası yazı hep dışardayız geçtiğimiz yaz denedim olmadı bende tekrar deneyeyim dedim evet ya götürüyorum ama ayakta yapıyor💩😀🥺
tecrubeli Minikkoalam0404 ayakta nasıl yapıyo ya😁 benim kız 2.5 yaşındaydı yaz mevsiminde yaptık, 10dkda bir tuvalete götürdüm, kendime tabure çektim oturduk şarkı söyledik muhabbet ettik 1 haftamız böyle geçti sonra alıştı☺️
Minikkoalam0404 bitboylum bence beziyle güvende hissediyor olabilir ama pes etmemeliyiz bende çok yoruldum ama geçecek eminim
tecrubeli Minikkoalam0404 genelde yaptıktan sonra söylüyordu başlarda😁 siz 10 dk da bir götürürseniz fazla kaza yaşanmıyor zaten, ek olarak çişi varsa yapsın diye çeşmeyi ip gibi açıp su sesi çıkartıyordum pişşş diyordum sürekli aklınızda bulunsun bunlar da