minikmucizemm19 seydaakbahar Sanırım gerçek 8 ay 17 günlüğüz uykuya direnme,ağlama,yanından ayrılınca ağlama,memnun olmama kucak istemesi fazlası var eksiği yok 😔
kevserszgn 5 gündüz bizde de var 60 günlük şuan uykuya direniyor yatağa yatınca uyanıyor kucak istiyor sürekli, meme reddi yaptı sağım mamayla besliyorum. Geçer umarım
anneyimokk kevserszgn ayy gerçekten ben de aymı durumdayım gözleri sürekli uykudan kapanıyor ama uyumak istemiyor meme reddi yaptı üzüntüden sütümü de etkiledi. 5.hafta atağında da sürekli emmek istiyordu. Dün gece 3 4 huzursulanıp uyandıbu gece 7 saat aralıksız uyudu ve emmek için ben kaldırdım ama ağzını bile açmıyor emmek istemiyor. Sizin nasıl oldu düzeldi mi atak btince?
mavidomatess anneyimokk bende gece uzun uykudan sonra emziremiyorum. Dün sekiz haftalık olduk. Napcam bilmiyorum
kivircik_ Biz de 8. Haftaya girmeden bir gün önceden beri özellikle gündüzleri emmiyor emmek istemiyor. Kendini geri çekiyor ağlıyor zar zor uyku aralarında emzirebiliyorum. Geçici bir şey olması için dua ediyorum sadece