gulizarcekic İki elinin üzerine bardak bağlıyorum tepsiye kuru baklagillerden iki çeşit koyuyorum ve bi bardağın içine nohut diğerine ise kuru fasülye koymasını söylüyorum sağ sol beyin egzersizi diye de geçiyor ve baya oyalayıcı oluyor
-Karşılıklı iki sandalye koyup arasına koli bandı yapıştırıyorum bandın üzerine de Lego koyuyorum eline de kaşık verip düşürmeden baştan sona gitmesini söylüyorum çok severek oynuyor
-Peçete rulolarını halkalar halinde kestim deftere yapıştırdım sulu boya ile boyattım bir de patates baskısını da çok severek yapıyor
-Oyun hamurlarından renkli renkli toplar yaptım ve onların aynı renkte olanlarını cımbız ile kutularına tek tek koymasını istedim
-Makarnaları boyadım ve ipe geçirdik renk renk de yapabilirsiniz böylece renkleri de iyice öğrenmiş anlamış oluyorlar 😊
-Yere yatırdım tuvalet kâğıtlarından rulo olarak ayak ucuna koydum kafasının arkasına da leğen koydum ayağıyla tutup hop leğene fırlatmaya çalıştı 😊
-Tavuk oyunu yaptım topu mancınık gibi fırlatıyordu hop yumurta kolisinin içine giriyordu baya eğlenceli olmuştu ben bile çok oynadım görsel bulursam atayım size de 😂
-Bi kartona koyun çizdim sonra ortasını kestim bantları yapıştırdım biraz da pamuk verdim o pamukları bantın üzerine yapıştırarak koyun yaptık 😂
-Patates baskısını çok seviyor bir sürü şekiller yaptım sürekli onları boyuyor baskı yapıyor
-Çorap eşleşme oyunu da ailecek oynanan eğlenceli bir oyun ellerimize ayaklarımıza farklı çoraplar giyiyoruz birimiz elini yere koyuyor o çorap kimdeyse oda elini onun üzerine koyuyor
-Ayakkabı kutusunu alttan yarım şekilde kestim Pipet ve pinpon topunu aldım üfleyerek kutunun içine sokmasını sağladım 😂 Düşmesin diye yanlarına legodan bariyer yaptım
Umarım oyunları anlatabilmişimdir 😂