Balbeby Kızlar taşınuyorum önerılerınız neler nasıl daha kolay ve hızlı olur özellikle şunu yap dedıgınız varmı
Rabiiul Balbeby hangi odayı topluyorsanız kutunun üzerine yazın , mesela mutfak bardak - mutfak servis gereçleri gibi yatak odası nevresimler
cilekli_soda Balbeby yazın tayinciyim muhtemelen kıyafetlerinizi askılarıyla askılı şekilde çöp poşeti geçirip poşetin ucunu bantlayalirsiniz. Katlı kıyafetler için hurçlara koyun yoksa yine çöp poşeti atılacaklarınızı yeni eve gitmeden gözden çıkarıp eleyin taşındığınızda daha büyük kolaylık olur
Gul-42 Balbeby oncelıkle kutuladıgınız herseyı ennn boş odanıza koyun mutfak dolabının en üstünden baslayın baza altları yüklük dolap buralardan başlayın streç alın üzerine yazı yazın
gurbetteanne10 Balbeby tabakların arasına kağıt koyduktan sonra streçleyebilirsin hareket etmediği için kırılmıyor kolay gelsin bende yaza bu telasta olcam inşallah 🥹
firstmama Ben taşınırken gelen tüm eşyaları (kıyafet ve kolileri) tek bir odaya yığmıştım. Evin geri kalanı yerleşince işte dolap koltuk tv her şey gelince bi temizlik yapıp kolileri öncelik sırasına göre açıp yerleştirmiştim daha rahat olmuştu