encet Kızlar ben pes ediyorum ya oğlum 29 aylık bir haftadır öğretmeye çalışıyorum ama tuvalete girdikçe ağlıyo bide asla altındaki ıslaklıktan rahatsız olmuyor kakası gelince söylemiyo napcam sabah da bezi dolu uyanıyo zaten ☹️
husa encet benim kızımda öyle 4. Gün ilk günler ıslanınca rahatsız oluyordu ama artık olmuyor 😢 akıl veremem ama ortak olabilirim derdine. Gel 3 gün daha verelim çocuklara pes etmeyelim
Elifbuglemm encet bunun için gerçekten acele etmeyin çocuğunuz korkar daha hiç yapmaz ben 25 aylıkken 3.5 ay ugrastim ama sürekli altına yapıyordu kakayi zaten tuvalete asla yapmıyordu biraz zaman verdim şuan kendiliğinden istemiyor
pozitifzey encet cnm bende 10 gün verdim ama 3 günden sonra sapasardı braktm braz dinlenip hazır olunca başlıcam 32 aylık bnm oğlan
husa encet bende zorlanıyorum ödülle oturturum sevdiği kitaplar oyuncaklar yiyecekler neler neler 🙈tek desteğim gece temiz uyandı 12 gibi uyudu 10 gibi uyandı ve temizdi 😍 ve 1 saat olmuş hala yapmadı😢 bir de 3 aylık bir bebeğim daha var 😢
encet husa ya bende hamileyim haziranda doğum o zaman kadar öğretmek istiyorum bide şimdi altını almak zor geliyo karnıma falan vuruyo napcam bilmiyorum ya da artık doğurunca yazın uğraşıcam 🤷🏼♀️
husa encet sağlıkla al kucağına inşallah şimdi halledersin gerçekten zor bir süreç hazır da aslında çocuklar ama zor geliyor yeni bir şeye alışmak
monarosealp34 Benim oğlum 36 aylık halen daha istemiyorum diyo ağlıyor yavaş yavaş oturmaya başladı ama ben yaza doğru deneycem psikilojisi bozulsun istemiyorum salıverdim herhalde bende ders falan da çalışıyorm uğraşmakta istemiyorum artık
F0244 Biraz ara verin islakligindan rahatsız olmassa hasta oluyor benim oğlum öyle oldu ve daha fazla altına yaptı hastanelik olduk