Papatya-eylul88 Kaç aylikken ve nasıl biraktiniz?sadce gece ve öglen uykularinda veriyorum hep öyleydi zaten 27.ayımız yeni bitti.bırakmamiz lazim artik
piyanistbanabirak Papatya-eylul88 21 aylıkken bıraktırdım emziğin ucunu kestim tarçına bulayıp ağzına verdim bir daha istemedi artık gitmiş istemiyor burda durmak dedim konuştum bikere kaldırdım birdaha istemedi
balbyrk Papatya-eylul88 maşallah diyim ama kendiliğinden 10.ayda bırsktı tamamen. 2numara emziğe geçince ağzına büyük geldi rahatsız etti. Öyle böyke derkrn sadece gece veriyordum ve birden vermedim ve kestik direk. Başarılar dilerim zor oluyor bırakması
Gamzelit Papatya-eylul88 benim kızım çok düşkündü 15. Ayında bi hastalandı doktoruna götürdüm oda sirkeye batır ve bırak artık diş yapısonı bozar dedi ama eve geldik burnu tıkalı diye uyuyamıyordu şak bi attı atış o atış maşallah diyim sonra asla istemdi
ozlm1234 Evet ya benim kızımda 14 aylık emzik olmadan uykuya geçmiyor 6-18 ayı da kullanmıyor hala 0 6 ay kullanıyoruz memesi büyük geldiği için istemiyor 😄😂 Bende en geç 2 yaşında bıraktırmak istiyorum tecrübeli annelerin yorumları kıymetli🫶🏻😂