mevamomm Bacımsular gece uyumuyordu 12den sabah 5e kadar şimdi gündüz uykuları da azaldı memeyle de kavga ediyor ağlıyor sonra bir daha istiyor kafayı yemek üzereyim sizde durumlar nasıl
Nsrn1 mevamomm bu zamanlarda gaz sancıları en üst seviyeye çıkıyor. O yüzden biraz sabretmeniz lazım. Gaz damlası falan çok da işe yaramıyor bazı bebeklerde. Bir de memeyle kavga halindeyse süt ya tazyikli geliyordur ya da az geldiği için öyle yapıyor olabilir.
_eda_ mevamomm kesinlikle bebeğim 42 günlük aynısı ne yapacağımı şaşırdım 8-9 saat uyanık kalıyor gaz damlası bir işe yaramıyor 10 dk uyuyor krizle uyanıyor..
mevamomm berengunes Ya ilginçtir ki ıkınarak uyanıyor gazı var sanıyoruz açlıktan ıkınıyor vs emzirme danışmanına gittim kilo alımı yeterliymiş sadece anne sütüne döndük biraz mama veriyordum memeyi de reddeder gibi beni itiyor ama sonra tekrar istiyor ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım
aminedoga Benim kızımda öyleydi sabah 5 e kadar uyumazdi gözler açık beklersi öyle ama geçiyor gece gündüz kavramını öğretin anlıyorlar
mevamomm aminedoga 5e kadar öylece dursa yine memnun olurumda ağlıyor memede durmak istiyor meme veriyorum itiyor 5e kadar stresli zaman geçiriyoruz
aminedoga mevamomm Allah yardımcınız olsun gazlı bebek zor karnını ovalamaktan başka bir şey gelmiyor aklıma belki diğer arkadaşlar daha iyi bilirler
mevamomm _eda_ Hala aynı biraz düzene giriyor gibi oluyor ertesi gün bir daha aynı şey yaşanıyor uyumuyor uyumayınca sinirleniyor :(( 58 günlük şuan
_arven_ Bizde aynıydık uyuturken bir 15-20 dakika beyaz gürültü açıyorum youtube dan üç gündür geceleri uyuyor biraz daha. Doğumdan beri ilk defa 6 saat uyudum bu gece. Deneyebilirsiniz belki sizde de işe yarar
mevamomm _arven_ Canım onuda denedim ama maalesef olmadı olmuyor beyaz gürültü kolik müziği süpürge sesi tek istediği biri yanında uyusun tabi hali keyfi yerindeyse uyumak isterse paşam