camciesma Arkadaşlar cuma günü mesaj geldi patoloji sonuçlanmıştır die fakat ne e nabızda nede hastanenin sitesinde bulamıyorum hastane sitesi zatwn e nabıza atıyor ordada görümmüyor nasıl görebilirim yardımcı olurmusunuz
esiilaa camciesma e nabız pataloji bölümünde yazar sonucunuz eğer düşmemişse 1-2 gün bekleyin veya hastaneye gidip alabilirsiniz sonucu çıktı olarak
minikmucizemm19 camciesma bazen hastaneye bağlı sonuçlar görünmüyor mesaj geldiyse çıkmıştır sistem bazen akışında çalışmıyor 😏
camciesma simseklivekalpli çıkmıyor canm ya, cuma günü mesaj geldi patoloji sonuçlanmıştır die ama bakıyorkm bakıyorkm e nabzda çıkmıyor ya
camciesma simseklivekalpli bir kaç gün daha beklesem mi yoksa şimdi de gitsem sonucu alabilirmiyim hastanedem bende görünmüyor cünkü
camciesma annelikyolculugumm sanırm sorun olunca hastane arıyormuş dün de beni 182 aradı ama randevum vardı randevuya gidecekmisinz die aramişlsr bi sorun olsaydo söylerlerdi ssnrm bide Dr alttan muane etti zaten bi sorun olmus olsaydı görürdü sanem ben cok takintiliyim aşırı stres aşırı takıntı kendimi hiç bişeye veremiyorum
camciesma esiilaa cuma günü mesaj geldi ama henüz düşmedi bugun düşer die bekledim Dr alttan muane etmişti o çıkıyor ama patoloji bölümünde çıkmıyor malesef
camciesma minikmucizemm19 ewet saglık ocağına gittim Dr öyle dedı bugun hastaneye gıdecem almaya cok erken cıktı bnm 4 gün de çıktı burada bir arkadas soyle söyledi eger sonuc erken sonuclandıysa temizdir temiz sonuc çabuk sonuclsnır demiş gec çıkan snc sorunlu somuc demiş bklm cok ds korkıyorım ama imsallah temiz zaten benim rahimde bi sıkımtım yoktu cok şükür akıntı enfeksiyon vsr
minikmucizemm19 camciesma evet erken çıktığında genelde temiz oluyor ama sonuç ne olursa olsun bazen sisteme girmiyorlar mesaj atmakla kalıyorlar