Busraya Kızlar 1 saat salliyorum uyutuyorum 20 dk uyuyor uyutuyorum 15 dk uyuyor kendide huzursuz oluyor ve ben çok yoruldum artık bi çözüm öneriniz var mı banyo yaptırıyorum yine aynii
minikkusunanne Busraya aynı durumdayım epey yoruldum diş mi gaz mı ney bilmiyorum ama çok huzursuz huysuz sürekli uykusuz gibi uyumuyor kollarım kıptu
minikkusunanne Busraya merhaba sizin beneğiniz şimdi nasıl düzeldi mi benim bebeğimde aynı anlattığınız gibi
fatosdefne47_ Valla biz altıncı ayın sonundan beri böyleyiz on gün sonra dokuz aylık olacak aslaa uyumuyor bugün kalktık hastaneye geldik kan falan verdik şimdi idrar tahlili için bekliyoruz perişan olduk
fatosdefne47_ Busraya yok aslaaa gözleri uykudan açılmıyor ama uykuya dalamıyor uyumamak için benimle savaşıyor resmen
fatosdefne47_ Busraya Allah razı olsun yarın çıkacak sonuçları Allah peygamber aşkıniza bu mübarek kandil gecesinde bizim için dua edin kızım uyusun artık adı Defne
Busraya minikkusunanne inşallah geçici bir surectir.. benimkinin 1 dişi cikti genel olarak böyle huysuz bir bebek ama artık büyüdü şöyle bikac saat uyusun istiyorum
Busraya fatosdefne47_ Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun inşallah biran önce iyileşsin minnoş
minikkusunanne fatosdefne47_ Allah şifa versin çabucak inşallah ne yaptınız peki doktor ne söyledi başka hangi şikayetiniz vardı
fatosdefne47_ minikkusunanne çok teşekkür ediyorum doktora kızım ne gece ne günduz asla uyumuyor uykudan gözleri açılmıyor ama uyumamak için benimle savaşıyor resmen dedim uykusuzluğu iştahını etkiliyor mu dedi evet dedim uykusuzluktan dolayı çok agresif oluyor o yüzden bir şey yediremiyorum dedim bütün fiziki tedavisini yapıp bir şey göremedi kan ve idrar istedi