bir1anne Kızlar elim ayağım titriyor. Ben artık bu kötülüklerle dolu dünyada yaşamak istemiyorum. Epstein olayına dahil edildiğine dair yazılar okudum.
mondecaidensecmeler bir1anne olabilir. Doğal afetlerde kaybolan çocukları kaçırıyorlar hatta 99 depreminde kaybolan çocukları aldıkları iddia ediliyor. Epistein olayı çok büyük bir olay. Belgeselini izlemiştim Hollywooddan çoğu sanatcida içinde ve ben öldüğüne inanmiyorum
rana0234 bir1anne offf dün gece uyumadan eşimle bu konuyu konuşuyorduk,herşeyi detaylı anlatamadı,korkudan uyumazsin dedi.Neler dönüyor neler,nefret ettim bende artık bu çağdan…😔
Marianne bir1anne biraz önce video izledim annecim diye çığlık atıyor çocuk, gelme sen kötüsün diyor. Kabim param parça oldu 🥹epstein adasından görüntüler
cakebabe bir1anne dünyayı şeytanlar yönetiyor bilmediğimiz daha neler var ben düşünmek bile istemiyorum
mondecaidensecmeler Marianne bende aynı videoyu izliyorum annecim diye bağırıyordu çok kötü oldum 😞😞 araştırınca insan olmadığını anlıyor insan onların
HELELEKADIN denizz42 x te var görüntüler instada da var ama fazla görmedim dün baya baktım x tamamen bu olayı konuşuyor
Deletedmom_968 bir1anne ben bilmiyorum bana biraz açar mısınız bu konuları araştırma yaptım ama anlamadım Epstein olayı ne
bir1anne Deletedmom_968 çocukları da dahil ettikleri cinsel istismar ağı kurmuş. Zengin, ünlü, politikacı, güçlü insanlara
aptallarsizii bir1anne bu zaten daha öncede gündeme geldi herkes neyin ne olduğunun iyi biliyor 2 gün haber oluyor ertesi gün unutulup gidiyor rabbim çocuklarımızı korusun daha da dicek bişey yok
bir1anne aptallarsizii maalesef öyle. O kadar alıştık ki hiçbir şeyin hesabını sorulmadan unutulup gidiliyor. Hemen bir magazin gündemi ile asıl meseleler kapatılıyor
happymomk bir1anne şu 2 gündür neler görüyorum neler okuyorum yani aklımı kaçırıcam resmen. Artık dışarı çıkılacak gibi değil ya güvenlik yok