elizinannesigeldi Bebeğim 4 ay 1 günlük , 5 ya da 5 buçuk aylıkken tadımlara başlayacağız büyük ihtimalle. Hem oturabileceği hem yatabileceği , az yer kaplayan çok fonksiyonel bir mama sandalyesi önerir misiniz ?
gg3848 elizinannesigeldi biz de kiwi koala var oturma alanı deri bu nedenle temizliği kolay oluyor çok ağır değil odadan odaya taşıyabiliyoruz rahatlıkla çift tepsisi var bu da bazen üstteki tepsi kirli ise size kolaylık sağlıyor sadece biraz yer kaplayan bir mama sandalyesi katlayarak kapatabilirsiniz ama genelde çocuk üç öğün yemek yedigi için ben pek kapatmıyorum
elizinannesigeldi gg3848 canım , Elele cinbo 2 in 1 var . Onu alacaktım , ama çok kaba Ana kucağı oluyor , yatış pozisyonu, mama sandalyesi olarak Ama vazgeçtim , çünkü aşırı kaba Tam da şuan , kivi koalaya bakıyordum . Önerir misin? Sizlerden duymak daha iyi olur
gg3848 elizinannesigeldi canım ben çok uzun süredir kullanıyorum kızım ek gıdaya geçtiğinden beri dediğim gibi özellikle temizliği çok kolay oturma kısmı deri olduğu için dökülenleri süpürgeyle alıp sonra da bezle siliyorum oturma alanı da ayarlanabiliyor tamamen yatmıyor ama kademeleri var yine ben kızım altı aylıkken oturtmaya başladım hiç sorun yaşamadık içinde minderi de var zaten sonra büyüyünce onu çıkartmıştım biz çok memnunuz
obiranne13 Bende eleleden almayı düşünüyorum 4in 1 evet katlanmıyor fakat boy ayarı yapılabiliyor birde çok uygun ayriyetten etkinlik sandalyesi olarakta kullanılabiliyormuş eminim çok uzun bir süre mama sandalyesi kullanmayacağım en fazla 2 sene belki değil bile çünkü bebek oturmaya başlıyor tutma becerileri fazlasıyla gelişiyor