mrv129_ Kızlar doktorumun yazdığı oğlumda kabızlık yaptı değiştirdim bende sağlık ocağı bana 1 damla dedi ama damla zor oluyor bende fısfıs kullammak istiyorum oğlum 3 aylık hergün 1 damla veriyorum ama fıs fıstada mı 1 fıs vermeliyim
mrv129_ hlyaakky ama sağlık ocağındaki bana 1 damla yeter demişti fıs 3 damlaya eşitse fazla gelmezmi
hlyaakky mrv129_ bebeğin ne kadarlık? Benim 9 aylık d vitaminine başladığımdan beri öyle veriyorum 1 puf 400 iu sağlık ocağının verdiği kaç İu?
hlyaakky mrv129_ “Her Puf 3 Damlaya Denk Gelmektedir.” “ Ocean Vitamin D3 400 IU 20 mL Günde 1 puf ağza püskürtülerek ya da 3 damla damlatılarak kullanılması tavsiye edilir.” Oceanın sitesinde yazıyor bende aylardır öyle kullanıyorum 🙏🏻
mrv129_ hlyaakky hmm alırken bize 1 damla denilmişti bende ona uyuyordum teşekkür ederim cevabınız için 🌹
arzuyoo hlyaakky Bu 4 yaşından büyük bebekler için önerilen kullanma talimatı yeni doğan için bir damla kullanılması gerek
arzuyoo Küçük bebeklere fısfıs önerilmiyor bana doktorum günde bir damla dedi sizde doktorunuza danışın bir isterseniz