mgbmb Merhaba, bebeğim 54 günlük kilosu 4300 gr. Doğum kilosu 3200 grdı. Kilosu nasıl, doktor iyi olduğunu söyledi fakat etrafımdakiler az diyor. Sadece anne sütü ile besleniyor.
aysebb mgbmb Gayet iyii en az 500-600 gr alması lazım. Öyle düşünün yani. Daha ne olsun ☺️ İlk 3 ay bu şekilde gidecek sonra zaten azalacak kilo alımı olması gereken bu şekilde
bingolayse Gayet iyi benim bebeğimde o aylarda 4500 seyrinde ilerliyordu etrafındaki boş kalabalıkları takma bebeğine odaklan sağlıklı olsun yeter onlar hep konuşurlar çok kilolu olsa obez olur derler bu sefer
mgbmb bingolayse bende öyle düşünüyorum Allah’ım sağlıklı olsunda gerisi hallolur. Ama insandan ister istemez endişeleniyor. İlk bebeğim benim birde. Belki minyon olacak benim oğlum değil mi
bingolayse mgbmb olabilir benimde ilk bebeğim şuan 9,5 aylık 8700 kilosu 2700 doğmuştu bende çok takıyordum kafama sürekli bebeğimi hastaneye götürüp tartmak istiyordum çevrenin baskısından dolayı lohusa aklımla psikolojik olarak çok kötü oldum ama daha sonra bunun hem bana hemde bebeğime zararı olduğunu düşündüm ve artık bıraktım etrafımda böyle söylentiler duyduğum zaman gülerek aynen bebeğim zayıf değil sağlıklı deyip geçiştirdim net tavrımı koydum o küser üzülür gücenir hiç düşünmüyorum direk lafımı söylüyorum sende öyle yap ve bebeğin gayet iyi kilo almış maşallah ❤️
Acemibabyy mgbmb ya valla insanları susturmak mümkün değil zaten o yüzden yakmayın kafanıza beslenemis iyi idrarını olmadı gereken kadar yapıyorsa yeterli zaten benim oğlumda 6 buçuk aylık 9500 kilo bu seferde herkes çok kilolu çocuğu obez yapacaksın diyor