brnaz sen normalsin aynı seyleri yaşadım sütüm kesildi vs aynı şeyler bazı günler hiç bir şey yemeden yaşıyordu ben sinir krizi geçiriyordum cok baskı da yaptım zorla ağzına sokmaya da calıstım neler neler yaptım hicbirinin bi faydası yok aksine yeme bozuklugu yapicak zor da olsa kendimi durdurdum artık 4,5 yaşinda hala aynı abur cuburu bile istahsiz yani abur cubur rafı var millet cocuktan saklar benimki boy hizasında alıp da yemez yani. 116 boy 23 kilo dana gibi oldu diyolar ki bu nasıl iştahsız kemiği de iri biraz yemiyo diyince asla kimse inanmıyo bu mu yemeyen diyolar ama bizle bir gün uzunca bir vakit geçirenler biraz çok yan yana durduklarımız o zaman farkediyo insanlar aaa hic mi bisey yemicek diye aa hep böyle mi bu diye. Ben de kucukken tıg gibiydim hicbisey yemezdim annem terlikle zorla yedirirdi agzimda gevis getirirdim yarim saat sonra yutamazdim cikarirdim 7 yasina kadar falan boyle sürmüstü ama sonrasinda yeme bozuklugum oldu ve bunun tedavisi yok. İnsallah ben de cocuguma cok fazla etki etmemisimdir su an hic baski yapmiyorum biliyorum cok zor dayanması ama kabul etmek zorundayiz. Umarım sen de başarabilirsin. Cocugunun yetiskinlikteki psikolojisinin iyiligi icin kendini durdur lütfen. Her mutlu olmamda her uzulmemde her bisey olmasinda her duyguda yemeye saldiriyoruz bu cok zor bi hayat