Anne111 Kızlar varmi yasayan varsa geçiyor mu doğumdan sonra oluştu normaldir dedim dr a da kontrolde hiç bahsetmedim ama bir ay oldu doğum yapalı hala geçmedi bacaklarımı açtığımda hele cok ağrıyor vajina deyil klitoris ağrıyor böyle tuhaf bi agri
FatmaKS Anne111 doğum yapalı 3 ay 15 gün oldu hala aynı Ağrı sabit sanki darbe almış gibi ağrıyor bazen özellikle idrarımı yaparken daha çok hissediyorum ama normal diyorlar o yüzden gitmedim doktora henüz 🤷🏻♀️
Durum_m Anne111 yani klitoris neden ağrısın anlamadım ki🤷🏼♀️ Orayla pek alakası yok çünkü. Acaba başka bişey mi var Doğumdan sonra mı başladı bu durum
Serene Anne111 Ben de ağrı değil de sanki orada değişik bir his var.Nasıl anlatayım,ped sürter rahatsız eder öyle bir his.Ama acı vs yok.Doktoruma gittiğimde soracağım.
Ballokma Canım dikişliyken benimde ağrı oluyodu sonralarda ara ara iğnelenme gibi batma gibi oldu ama geçti sonradan. Sen yinede bi kadın hastalıkları uzmanıyla bi förüş istersen soğumda zedelenmiş olabilir
Anne111 Ballokma ne kadar sürede geçti o agri canim dr a 40 kontrolünde gidicem o zamanı bekleyim diyorum 9 gün kaldı
Anne111 FatmaKS peki ilişki sırasında o ağrı dahada artmiyormu canim ben yarın gidicem bakalım ne diyecek dr sanada yazarım insallah
Seydaktepe FatmaKS Klitoris değilde hemen üstündeki kemik (pubis kemiği) ağrısı olabilir. 4 aylık oldu bebeğim yeni yeni hafifledi. Kemik ağrısı gibi hissediyorum daha çok. Kolay değil o kemik genişliyor bebek çıkarken. İlk doğumdan sonra da böyle bir şey yaşamıştım 40 dan sonra geçmişti. Ama bu seferki uzun sürdü.
FatmaKS Durum_m ben şey olarak düşündüm normal doğum oldu benimkisi belki kaslarla filan alakası vardır ıkınmalar sonucu filan diye post sahibinin daha 40 I çıkmamış ama benim 3 aydık geçmedi
Durum_m FatmaKS yani ben de normal doğum yaptım ve çok zor bir doğumdu ama hiç öyle bişey yaşamadım. Sadece ilk zamanlar yere falan oturunca ufak batmalar oluyordu o da uzun sürmedi
FatmaKS Durum_m herkesin yapısı Farklı işte 🤷🏻♀️ Bakalım arkadaşa doktor ne diyicek bende merakla bekliyorum 🌝
Anne111 Serene tam olarak tarifi olmayan bi ağrı demi canim ben dr a geldim şimdi sordum normal diyor geçermiş zamanla
Anne111 Seydaktepe dediğin gibi kemikde olabilir canim ben tam yerini hissedemiyorumdur belki geçer inşallah ben şimdi dr a geldim normal geçer dedi